Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Andělského čchi "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 9958028
Zobrazení: 160x
Vloženo: 14.10.2018
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk se selenitem - kamenem andělského vědomí vnášejícím jas do mysli a otevírajícím korunní a vyšší čakru, distenem kyanitu - kamenem obnovujícím čchi hmotného těla nositele a odbourávajícím tak strach a bloky získané během života.

Velikost : 65 x 16 x 9 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.

*******************************************************

Selenit

- průsvitný selenit se vyznačuje velice jemnými vibracemi. Do mysli vnáší jas, otevírá korunní a vyšší korunní čakru. Umožňuje přístup k andělskému vědomí a duchovnímu průvodci. Čistý selenit nabízí spojení s vyšším světelným tělem a pomáhá je ukotvit v pozemských vibracích. Selenit je klidný kámen udržující hluboký klid a mír.

- výborně se hodí k meditaci nebo duchovní práci. Každý, kdo drží v ruce kus selenitu vydávající ryzí vibrace, je schopen telepatie. Nejryzejší průsvitný bílý selenit je obdařen nadpozemskými vlastnostmi. Uvádí se, že jeho domovem je oblast rozprostírající se kdesi mezi světlem a hmotou.

- ačkoli je to kámen pocházející z dávnověku, jedná se o jeden z nejsilnějších krystalů, pokud jde o nové pozemské vibrace. Selenit lze použít k vytvoření ochranné mřížky kolem domu a současně jím nastolit klid v prostoru, kam nemají zasahovat vnější vlivy. Můžeme ho položit do všech koutů v domě. 

- kámen v sobě nese otisk všeho, co se kdy na světě událo. Selenit ale dosahuje i do dalších životů a velice dobře poslouží, chcete-li zjistit, jaký pokrok už jste udělali. Současně odhaluje plán, podle nějž se odehrává váš nynější život od chvíle, kdy jste opustili stav mezi životy. Vyjevuje všechny problémy, jejichž důsledky na vás dosud působí, a ukazuje, jak je nejlépe vyřešit.

- lze jej použít k věštění budoucnosti z koule, případně abyste se ujistili, co přesně se odehrálo v minulosti. V duševní rovině pomáhá selenit při vynášení soudů a schopnosti proniknout do jádra věcí.

Mentální vlastnosti

- nabízí uklidnění zmatků a napomáhá hlubšímu pohledu. Přináší porozumění dějům, jež se odehrávají v podvědomí. Dokáže rozptýlit a stabilizovat nevyzpytatelné city.

Kyanit

- tento zvláštní kámen dobře poslouží lidem, kteří právě přecházejí přes hranici smrti. Kyanit rychle slaďuje čakry s vyšším tělem. Čistí jim životní cestu a meridiány.

- obnovuje čchi hmotného těla a jeho orgánů. Po pročištění a transformaci, stabilizuje geomagnetické pole. Jelikož v sobě kyanit neudržuje nic negativního, nevyžaduje ani čištění.

- je vynikající pro naladění a meditaci. Přináší klid a vyrovnanost a funguje jako výkonný vysílač a zesilovač vysokofrekvenčních energií, čímž podněcuje duševní schopnosti společně s intuicí. Díky své schopnosti naladit se na kauzální rovinu dokáže kyanit vyvolávat projevy duchovní energie v podobě myšlenek.

- tento krystal nabízí spojení s duchovním průvodcem. Dokáže uzemňovat duchovní vibrace, což navozuje stav duchovní integrity a dospělosti. Umožňuje vyvolání vzpomínek na sny a přináší léčivé snění.

Na duševní úrovni

- odbourává strach a bloky 

- tím, že otevírá krční čakru, povzbuzuje tento kámen k sebevyjádření a komunikaci. Odstraňuje nevědomost a otevírá poznání duchovní a duševní pravdy. Kyanit proniká všemi zmatky a odbourává bloky, iluze, strach, zklamání a stres. Zvyšuje schopnost logického a přímočarého myšlení. Podněcuje činnost vyšší mysli a udržuje spojení s kauzální rovinou.

V duchovní sféře

- kyanit napomáhá oprostit se od představy o neodvratném osudu a neúprosně působící karmě. Ukazuje, jakou roli může člověk sehrát ve vytváření procesu příčin a následků nutných k tomu, aby minulost zůstala v náležité rovnováze. Kyanit usnadňuje přivedení éterického těla zpět do fyzického světa a přeladění mysli na vyšší frekvence.

- pomáhá také udržovat rovnováhu mezi energiemi jin a jang.

Umístění: Podle potřeby. Zejména mezi pupkem a srdcem. Doporučuje se nosit jej jako přívěsek.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 2.-3. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce  po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

***************************************************************

Menu
--