Domů Zboží Od artemis1981

TAGUA prořezávané plátky - přírodní plátek ořech zelený

11 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.10.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.10.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: 7.10.2024Dostupnost: do 2 dnůTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 7531557
Zobrazení: 7x
Vloženo: 19.6.2016
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

TAGUA prořezávané plátky - přírodní plátek z ořechu

Organické korálky - přírodní plátky Tagua patří k velmi oblíbeným k výrobě natur a exotických šperků, případně s šperků s výraznou významovou hodnotou. Ořechy, ze kterých se plátky zpracovávají, pocházejí z palmy macrocarpa, která roste v tropických deštných pralesích Jižní Ameriky.
Tagua tenké plátky jsou velmi módní a trendy - jsou lehké jako pírko, tenké, ... a přesto velmi trvanlivé a vysoce odolné. Je možno je použít k výrobě nejrůznějších druhů šperků, přívěsků na klíče, dekoračních ozdob, ...
Jejich výroba začíná sběrem spadlých ořechů, následně se přechází k třídění a čištění, rozkrájení na plátky, následně se brousí a leští. Každý korálek - plátek - je ručně zpracován řemeslníky Jižní Ameriky a díky velkému zájmu o tento přírodní produkt dokáže výroba a zpracování plátků zaměstnat stovky rodin dané oblasti.
Každý plátek disponuje přírodním okrajem - kůrou z tagua ořechu, což jim dodává skvělý a jedinečný vzhled. Přes obarvení prosvítají akcenty letokruhů. Okraje jsou obzvláště u světlejších odstínů probroušeny na kůru, pro max. dosaženého natur efektu.
Velikost: 2.5 - 3.5 cm
Cena stanovena za kus.

Menu
--