Domů Zboží Od pepadana

Sýkorka uhelníček

215 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 4395137
Zobrazení: 72x
Vloženo: 19.10.2013
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Za touto sýkorkou, jež je o hodně menší než vrabec, se vydáme do jehličnatých lesů.  Zatoulá se ovšem rád i do smíšených lesů a v zimě i do městských parků. Lesník jeho volání rád slyší, vždyť uhelníček je pečlivý inspektor všech zákoutí, kde by se mohl utajit nevítaný host, ať již dospělý nebo housenka. Vyčistí les spolehlivě.

(S dovolením opsáno z knížky "Z ptačí říše" od Jaroslava Spirhanzla Duriše.)

Malý plstěný ptáček - přívěsek k mobilu, klíčům, zipu, batohu nebo tašce.

Plstěný suchou cestou z kvalitního rouna šetlandských oveček, velmi pevně, takže vydrží i nepříznivé podmínky kapsy s mobilem a klíči.

Pokud byste ale přesto chtěli svého ptáčka chránit, je možné tady dokoupit spací taštičku. Pro všechny současné minulé i budoucí majitele mých zvířátek je kapsička s 20% slevou!

Velikost ptáčka je 5cm od hlavičky k ocásku, dodaný bude v dárkovém pytlíčku. Poutko na mobil i velice kvalitní otoční klíčová karabinka je součástí. Pokud karabinku nepotřebujete, napište a já Vám ptáčka o cenu karabinky zlevním. Jestli ale budete ptáčka nosit na klíčích, karabinku doporučuju! Na poutka na mobil není v tomto případě spolehnutí.

Menu
--