Domů Zboží Od Pohoda pro tělo duši

Svíce

477 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 18.8.2024 00:00 z důvodu "dovolená".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 18.8.2024 00:00 z důvodu "dovolená". K odeslání: 20.8.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Pohoda pro tělo duši

Katalogové č.: 14749689
Zobrazení: 3x
Vloženo: 13.7.2024
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tácha Igrent -  Plamen lásky a naděje do života. 

Kouzelná energie nových citů, nových začátků.

Modlitba: Odevzdávám se nepodmíněné lásce a žádám aby se starala o mou duši a naplnila ji. Preji si, aby má duše rostla, aby se vyléčily všechny mé vztahy a já v nich mohla být v souladu se svým srdcem. Děkuji.

Energie daru žít v záři, klidu, míru a otevřenosti. Přijetí, respekt a ohled, který k sobě cítíme a jak sebe vnímáme.

Vědomí sebe a pochopení ostatních. Dávání bez očekávání a přijímání s vděčností. Srdeční čakra v rovnováze. Vstupte do světa lásky, který vnímáte skrze srdeční čakru.

Svíčka a síla zeleného achátu pro Vaši duši v barvě čtvrté čakry a téma, která se s touto čakrou pojí. Rovnováha srdeční čakry. Rozpouští důvody hlubokého smutku.

Téma citů, odbourává nedostatek soucitu i empatie, sobectví i laxnost, energie lásky a laskavosti vůči sobě, vůči druhým. Láska k Bohu.

Energie svíčky napravuje vztah k sobě, i k ostatním.

Vše je jen v našich rukou, mysli a srdci. Štěstí je stav naší mysli, ne okolních vlivů.

Při meditaci zapoj vědomý dlouhý nádech do oblasti hrudního koše, nebo nádech a výdech se zavřenými ústy a použijte písmeno M. . Představuj si zelenou rotaci v oblasti srdeční čakry..

Mantra JAM.

Podpora cviků: pozice kobry, tanečníka, mostu,zajíce.

Pro pro očistný proces, aby mohl působit jsou zakomponovány Bachovy esence 13,36.

 Achát udržuje stabilitu všude tam, kam jej umístíte a stejně tak i v naší mysli. Tento kámen je vhodný snad pro každého a svou příjemnou, harmonizující energií si získá srdce každého. Posílí sebedůvěru i vnitřní sílu. Má velmi široké využití zejména v psychické oblasti. S achátem se už nikdy nebudete cítit méněcenní. Achát vás podpoří když ve svém životě potřebujete stabilitu a uzemnění. 

490g, palmový vosk, 6,5/6,5/16 cm, vonná esence jablko, plátek achátu, podložka břidlice, akryl.Náramek záměru - nutno při zapálení sundat.Dřevěné korálky.

Menu
--