Domů Zboží Od mramira-minerály materiál

surový kalcit č. 5

11 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od mramira-minerály materiál

Katalogové č.: 4733511
Zobrazení: 17x
Vloženo: 21.1.2014
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

surový kalcit žluté barvy
vhodný do sbírky, nebo na výrobu křišťálové vody
rozměry jsou na druhé fotografii

Kalcit kámen rozhodnosti a sebedůvěry odstraňuje předsudky, bojuje s leností, zklidňuje mysl, zmírňuje stres, posiluje paměť a intuici. Podporuje sebedůvěru, rychlé reakce, rozhodnost, schopnost překonávat překážky a dosahovat vytyčených cílů. Kalcit neboli vápenec patří do velké skupiny minerálů nejvíce rozšířených po celém světě. V závislosti na sloučeninách či prvcích, které kalcity obsahují, má kalcit různé zbarvení.

Čirý a bílý kalcit nás ovlivňuje svojí čistotou při duševním vývoji, odstraňuje předsudky a zažité názory, které tomuto vývoji brání. V tělesné rovině posiluje kosti, imunitní systém a čistí pleť.

Žlutý kalcit a zlatý kalcit působí nejlépe v centru břicha neboli v tzv. sluneční pleteni. V této čakře podporuje látkovou výměnu a celkovou rovnováhu organismu i psychiky.

Při těchto problémech umí kalcit pomoci: nervozita, žaludeční potíže, nevolnost, nerozhodnost, stres, kožní problémy, nedostatečná sebedůvěra, únava, poruchy imunity, problémy s učením, lenost, kostní choroby, zuby, předsudky.

    Menu
    --