Domů Zboží Od ShivaShakti

SUKNĚ - ŠATY V MALINOVÉ DOUBLE OUTFIT XS - XL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ShivaShakti

Katalogové č.: 7464907
Zobrazení: 117x
Vloženo: 27.5.2016
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská originální vlastnoručně batikovaná malinovo - šedo - černo - bílá sukně nebo šaty s třásněmi nejen pro milovníky Hippies stylu, která díky variabilnímu žabičkování sedí velikosti XS-XL.

Šaty-sukně jsem po batikování a zafixování ušila včetně ramínek, které jsou součástí a můžete si je přichytnout dvěma - třemi stehy s ohledem na postavu, aby dobře seděla.

Živůtek nebo pas je bohatě nažabičkován patnácti řadami do výše 19-20 cm. Pokud budete mít našitá ramínka a budete chtít změnit outfit ze šatů na sukni, jednoduše ramínka strčíte dovnitř sukně.

ŠATY JSOU JEDINÝ ORIGINÁL SVÉHO DRUHU - IDENTICKÉ S OHLEDEM NA PŘEKVAPENÍ BATIKY NELZE VYROBIT. PROTO VŽDY BUDE MÍT BATIKOVÁNÍ JINOU STRUKTURU A TVARY, BYREVNĚ ZŮSTÁVAJÍ. 

Rozměry:

pas při nenataženém stavu: cca 28 x 2 cm, při natažení 134 cm - proto ji natáhne jak velikost XS tak velikost až XL,  cm, obvod spodního kanýru je 2 metry.

Celková délka sukně včetně třásně je: 103 cm.

Údržba:

Batika je zafixovaná, vypraná, vyžehlená, nicméně doporučuji 2x prát ručně a samostatně ve vlažné vodě, poté lze prát s barevným na 30-40 st. v automatce, já doporučuji přeprat ručně vždy v mírně vlažné vodě mýdlem s jelenem, nesušit na přímém slunci ani na radiátoru.

Upozornění !! Barvy se mohou mírně lišit s ohledem na vaši kalibraci - barevnosti minitoru či displeye...

Menu
--