Domů Zboží Od Probuď se

Stříbrný přívěsek z Tiffanyho (Rarita)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 8393175
Zobrazení: 137x
Vloženo: 25.3.2017
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Stříbrný přívěsek z Tiffanyho kamene, rarita!

velikost / váha
42x16x6mm  / 6,4g
materiál kámen tiffany / stříbro 925
původ USA
očista kamenů
pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci, na křišťálu
čakra
7. čakra - Sahasrára
astrologické znamení              
všechna znamení
duchovní rovina zvyšuje intuici a metafyzické schopnosti, propojuje s dalšími dimenzemi a nejvyšší duchovní radou, otevírá vyšší korunní čakry, povzbuzuje vytrvalost, naplňuje srdce bezpodmínečnou silou

Kámen Tiffany (Bertrandit): je vyjímečně vzácný a spletitý drahokam, tvořený je hlavně Fluoritem a Opálem a může obsahovat mnoho dalších minerálů (křemen,  dolomit, rodonit, mangan, berylium a další). Vznikl z vulkanického popela vychrleného před více než dvěma miliardami let. Berylium je jedním z nejlehčích, ale nejsilnějších minerálů a duchovně tento kámen se silnou energií a vysokými vibracemi zvyšuje intuici a metafyzické schopnosti, otevírá vyší korunní čakry a propojuje s dalšími dimenzemi a nejvyšší duchovní radou. Pomáhá "vykládat materiál přicházející kanály", je vhodný pro soustředění světelného těla do fyzické reality, čímž podporuje duši.

Z duševního hlediska kámen Tiffany povzbuzuje vytrvalost a následování duchovní cesty, ať vede kamkoli. V rovině emocionální pomáhá stát se otevřenějším a chápavějším. Odstraňuje bloky a odhalováním emoční síly podporuje přechody všeho druhu. Naplňuje srdce a vyšší srdeční čakry bezpodmínečnou láskou. Rovněž povzbuzuje očištění v každé úrovni.

V oblasti mentální Tiffany umocňuje jasnou a bystrou mysl, podporuje vysokoškolské studium. Umožňuje komunikaci a očistu pocitů, které dřív byly skryty nebo za něž jste se styděli.

Fyzicky má úžasnou elektrickou a termální vodivost, která umožňuje volné proudění energií. Podporuje průtok energie v meridiánech, uvolňuje bloky, dodává energii systému čaker a čistí jej. Stimuluje libido a průtok sexuální energie, což mu vysloužilo název "purpurová vášeň". Je proto vhodný pro tantrické praktiky.

Harmonizační účinky: kamenu Tiffany je díky obsahu fluoritu přisuzována schopnost posilovat kosti a vazivo, prospívá při zánětu šlach, artritidě a osteoartritidě.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.



free counters

Menu
--