Domů Zboží Od sperkyakameny

Stříbrný přívěsek s broušeným topazem QA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sperkyakameny

Katalogové č.: 9565832
Zobrazení: 180x
Vloženo: 18.5.2018
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 21.6. do 3.7.2024 mám dovolenou, nebudu na internetu a nebudu moci přijímat objednávky. Děkuji za pochopení.

Stříbrný přívěsek (Ag 925/1000)
s broušeným topazem QA
"laguna Bora Bora V"

... v souostroví Francouzské Polynésie se nachází divukrásný ostrov Bora Bora, obklopen prstencem korálových ostrovů, ostrůvků a útesů chránících nádhernou blankytně modrou lagunu ...

Přívěsek z broušeného modrého topazu nebesky modré barvy a vysoké kvality QA. Tvar oválu cca 15 mm (s úchytem cca 27 mm), šířka cca 10 mm, váha 2,6 g. Zasazení a úchyt jsou ze stříbra (Ag 925/1000). Původ minerálu – Nigérie. Řetízek není součástí šperku.

TOPAZ modrý patří pod pátou čakru hrdla. Topas je jemný a vyrovnaný kámen nadaný schopností empatie, který dokáže zaměřit energii tam, kde je jí nejvíc zapotřebí. Uklidňuje, léčí, podněcuje, dobíjí, motivuje a uvádí do rovnováhy meridiány. Topas přináší pravdu a odpuštění. Pomáhá ozařovat cestu, zdůrazňuje cíle a upozorňuje na vnitřní zdroje. Omezuje pochybnosti a nejistotu. Vibrační energie topasu přináší radost, štědrost, hojnost a pevné zdraví. Tradičně je známý jako kámen lásky a přízně osudu zajišťující úspěšné dosahování stanovených cílů. V duševním životě pomáhá topas zkoumat vlastní osobnost a její vnitřní bohatství. V okolí šťastného topasu nepřežije nic negativního. Je to kámen přinášející otevřenost a poctivost, schopnost seberealizace, sebekontroly a touhu rozvíjet vlastní vnitřní moudrost. Modrý topaz pomáhá při bolesti hlavy, nespavosti, zvýšeném tlukotu srdce, zánětech horních cest dýchacích a zánětech křečových žil. Pomáhá při léčbě kožních problémů.

Přívěsek Vám bude zaslán v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden kus tohoto přívěsku.

Menu
--