Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Stéblový prsten s broušeným granátem pro I.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6288767
Zobrazení: 36x
Vloženo: 4.5.2015
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Štíhlá stébla trav, třpyt kapek rosy. Lesk jim propůjčil rudý granát, snad rudá kapka krve...

Konstrukce je z atestovaného nerezu, velmi bohatě zdobeno nepravidelnými kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Prstenu dominuje broušená vrtaná placička granátu (8 mm). Granát je uchycen v nerezové konstrukci. Je tmavé červené barvy, s drobnými inkluzemi. Je průsvitný, na slunci se nádherně prozáří a zdůrazní tak svou barvu a výbrus

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Není nutná další údržba. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, nikde neškrábou. Prstýnek má výrazný reliéf, strukturu velmi příjemnou na omak. Konstrukce je opravdu pevná a odolná vúči mechanickému poškození. Prstýnek Vám bez úhony a krásný vydrží dlouhé roky.

Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo švédskou utěrkou.

Vnitřní průměr prstenu měří 19 mm. Můžete mi také napsat vnitřní poštou, velikost Vám upravím na míru. Kroužek na prstě dobře sedí, pohodlně se nosí. Jeho váha jsou 3 gramy.

Menu
--