Domů Zboží Od Probuď se

Srdce z obrázkového jaspisu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 9150702
Zobrazení: 30x
Vloženo: 27.12.2017
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Srdce z obrázkového jaspisu - polychrom

 
velikost / váha
74x67x32mm / 247g
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
všechny čakry
astrologické znamení                            
Štír, Kozoroh, Býk, Rak, Váhy, Beran
duchovní rovina šamanské cesty, vybavování snů, ochraňuje, uzemňuje energii, pohlcuje negativní energii,  pročišťuje čakry, vyrovnává jin a jang

Jaspis obecně: směs chalcedonu a křemene, vyskytující se v mnoha barvách, byl odjakživa považován za "matku všech kamenů", protože neustále vyzařuje energii. Nabízejí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Při léčbě sjednocuje všechny aspekty života. Jaspis připomíná lidem, aby si vzájemně pomáhali. Srovnává čakry a lze je použít k jejich správnému nastavení a vylazení. Každá barva jaspisu přísluší dané čakře. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší. Odstraňuje z prostředí elektromagnetické i jiné znečištění včetně radiace. Usnadňuje jasné myšlení, organizaci a dokončování projektů tím, že s vámi spolupracuje na tom, abyste se na ně zaměřili prostřednictvím svým otevřených energetických center.  Přináší svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů a podněcuje čestné chování k sobě samému. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí nebo hospitalizace a dodává tělu energii. Je třeba jej používat dlouhodobě neboť funguje pomalu.

Obrázkový jaspis: někdy bývá označován  jako "matka všech kamenů", nebo že skrze něj hovoří Matka Země ke svým dětem. Má receptivní energii,  a je přiřazen planetě Saturn a náleží elementu země. Nese v sobě poselství, jež vypráví prostřednictvím obrázků z minulosti - srozumitelné ovšem pouze těm, kdo je dokážou dešifrovat. Vynáší na povrch potlačené pocity, vinu, nenávist, lásku; vše co zůstává za normálních okolností potlačeno, jestli už to pochází z tohoto nebo minulých životů.

Tento kámen v sobě nese cit pro správné proporce  a harmonii. Přináší klid, stabilitu a vyrovnanost a odstraňuje strach. Posiluje vůli a důraz, smysl pro realitu a fantasii zaměřenou na realizovatelné záležitosti. Zlepšuje noční vidění. Umožňuje hlubokou meditaci, soustředění i návraty do minulých životů a podněcuje astrální cestování. Povzbuzuje činnost čistících orgánů. Pomáhá s odvykáním kouření. Konzervativním lidem dodává více tolerance a vstřícnosti.

Harmonizační účinky: podporuje oběhový systém, trávení a funkci pohlavních orgánů. Udržuje rovnováhu minerálních látek v těle. Podněcuje činnost imunitního systému a čistí ledviny. Zlepšuje alergické stavy pokožky a lupenku. Povzbuzuje činnost střev, podporuje detoxikaci, odbourávání usazenin a jejich vylučování. Nenásilně aktivuje látkovou výměnu a krevní oběh.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


free counters

Menu
--