Domů Zboží Od almabe

Srdce - jaspis multicolor

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 7134016
Zobrazení: 37x
Vloženo: 14.2.2016
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínované srdce je vytvořeno z krásně zbarveného  jaspisu multicolor. Srdíčko má krásnější a výraznější barvy než na foto, snad nejblíže se reálu blíží fotky se světlým pozadím.

Celkově šperk měří 5,5 cm na výšku a 3 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na kvalitní černé kulaté kůži 3 mm v délce 45 cm + prodlužovací řetízek. Zapínání je na karabinku.

Jaspis: Podle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Neustále vyzařuje oživující očistnou a ochrannou energii. Učí člověka nezištnosti a skromnosti, daruje soucit, trpělivost a posiluje dobrou vůli. Podporuje vnitřní mír, aklimatizaci a bezpečí. Je ideálním průvodcem na cestách, protože přináší vnímavost a otevřenost, optimismus, chuť na dobrodružství, nikoliv však slepou odvahu.

Jaspis multicolor nebo-li také jaspis pestrý má projektivní energii, přiřazen planetě Merkur a náleží elementu vzduchu. Dodává kreativitu, pomáhá k prosazení vlastních nápadů, podporuje imunitní systém, detoxikuje, regeneruje tkáně..

    Menu
    --