Domů Zboží Od cerna kosice

Spoutaná země (Ryolit+červený Jadeit) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 6442796
Zobrazení: 436x
Vloženo: 30.6.2015
Počet srdcí: 300x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Nepřehlédnutelný autorský cínovaný náhrdelník s asymetrickým zdobením na červené kůži. Základem pro přívěsek je zelenobílý Ryolit trojúhelníkového tvaru. Tromlovaný kámen je zdoben vlnkami s propletenými korálky (červený Jadeit).

Šperk je zavěšen na silné červené přírodní kůži kruhového průřezu. Tato je z obou stran zdobena výrazným tepaným cínem s korálky červeného Jadeitu. Pro pohodlnější zapínání je náhrdelník zapínán zepředu. Obvod kůže délky 43 cm je tvarovaná tak, aby dobře seděla na krku.

Celý šperk měří 6,0 cm na šířku, 5,0 cm na výšku, Ryolit 4,0 x 2,8 x 0,7 cm, měřeno v nejširších místech.

Šperk je vytvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Ryolit je skvělým pomocníkem pro odstranění jak fyzických, tak psychických bloků a pomáhá nalézt jejich příčinu. Jen poznání problémů způsobujících blokády dokáže efektivně pomoci jejich odstranění. Je vhodný především pro ty, kteří mají tendence se neustále vracet do minulosti. Pomáhá zůstat v přítomnosti a oprostit se od dávných křivd. Dodává sebevědomí, učí uvědomění si vlastní ceny a přijetí sebe samých takových, jací opravdu jsme. Ryolit rovněž dokáže aktivovat potenciál a tvůrčí schopnosti.

Jadeit - "kámen štěstí" je kamenem bohyně Fortuny a proto, jak praví čínská pověra je právě Jadeit kamenem Štěstěny. Symbolizuje moudrost, spravedlnost, skromnost, milosrdnost a odvahu. Dodává sebevědomí a klid, vyvolává radost ze života a proto má moc život prodlužovat. Učí, že klidné a harmonické jednání přinese více ovoce než zbrklé a agresivní prosazení vlastního Já. Pomáhá odstraňuje fobie- obzvlášť strach z vody, bouřky a cestování. Uklidňuje a očišťuje organismus, působí především na ledviny a močové ústrojí. Chrání před žlučovými kolikami a ledvinovými kameny. Odstraňuje kyselinu močovou z kloubů, čímž zmírňuje bolesti při ischiasu a dně. Velmi dobrý pomocník při porodu. Největší účinek má na základní (kořenové) čakře , působí i pokud jej přiložíme na játra nebo ledviny. Vyrovnává energii srdce a je schopen léčit či alespoň mírnit srdeční potíže (např. arytmie).

Menu
--