Domů Zboží Od Galerie na drátku

Spirála Feng Shui RESERVE

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Galerie na drátku

Katalogové č.: 5753164
Zobrazení: 37x
Vloženo: 20.11.2014
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Spirála z černého drátu doplněna o mnoho a mnoho pestrobarevných rozličných korálků poskládaných do duhy. Spirála se hodí kamkoliv, obsahuje všechny barvy Feng Shui.

Tato spirála vznikla na přání.

Délka cca 42 cm, ale lze natáhnout či smrsknout dle potřeby.

Barvy dle FS:

Zelená - představuje růst, mládí, expanzi. Jde o svěží barvu příjemnou na pohled. Posiluje krevní oběh a imunitní systém. Spolu s červenou barvou o nich mluvíme, jako o barvách života. Ochlazuje.

Červená - barva ohně, letní, barva mládí. Nejteplejší barva, stimuluje pohlavní orgány, je to barva lásky, ale též nenávisti. Barva, která stimuluje a povzbuzuje, přidává dynamiku do našeho jednání. V ložnici ji spíše kombinujeme a to s hnědou a béžovou. Ideální je volit její jemnější odstíny fialové, růžové nebo lososové. Tyto barvy náš zahřejí a povzbudí.

Žlutá - barva země a slunce. Nejsilněji odráží dopadající světlo. Většinou používáme její odstíny okrové, béžové a světle hnědé. Jde o barvu, která nás stimuluje, uvádí do vnitřní rovnováhy, dává nám pocit bezpečí a stability. Tato barva patří do sektoru partnerství/manželství nebo vědění.

Oranžová - ve chvíli, kdy smícháme červenou a žlutou, získáme vzrušující a zároveň tlumenou oranžovou barvu. Jde o barvu, která nepůsobí tak horce, jako červená, ale přesto nás zahřeje. Tato barva podporuje naši kreativitu.

Růžová - je barvou ženskosti, něhy a půvabu, pomáhá nám v navození harmonie. Připomíná nám nevinnost a romantiku. Je v ní spojená mužská červená horkost a ženská bělost. Jde o barvu, která v ložnicích podporuje manželské štěstí.

Fialová - barva, vzniká smícháním červené a modré. Opět nás tedy může zahřát, ale i zchladit. Zastupuje rovnováhu mezi smysly. Ve starověku se jednalo o nejkrásnější a nejvznešenější barvu.

Hnědá - barva země, podzimu, vyjadřuje pozitivní vyrovnání. Tuto barvu využíváme v oblasti partnerství/manželství.

Bílá - bílá je barva kovu. Má v sobě obsaženo plné spektrum barev. Jde o neutrální barvu, barvu nevinnosti, čistoty, ale i smutku, konečného osvícení a věčné nádhery. Podporuje soustředěnost a jasné uvažování. Někdy však může působit chladně až ostře.

Modrá - k této barvě jsou přiřazeny dýchací orgány a štítná žláza, je podřízena intelektu a duchovnímu poznání. Jde o studenou barvu, která nás ochladí. Barva vody, nebe, vzduchu, křišťálu i diamantu. Většinou používáme její světle modrou variantu, což v nás povzbuzuje tvůrčí schopnosti a podporuje otevřenost.

Černá - černou barvu v interiérech využíváme velmi střídmě, např. lemy, ornamenty, misky apod. Je to barva velmi studená, ztuhlá, vyjadřuje temnotu, noc, smrt. Můžeme z ní mít pocit, že vše absorbuje.

Pentagram pěti prvků

    Menu
    --