Domů Zboží Od Šarajs

Soupravička na objednávku...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Šarajs

Katalogové č.: 9303439
Zobrazení: 21x
Vloženo: 16.2.2018
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro dlouhodobé množství práce jsme nuceni na "pár dní" uzavřít obchůdek a věnovat se zakázkám, které byly před Vámi, děkujeme za pochopení - Vaše zn. Klaršinka - Šárka a Klára

souprava do postýky je ušita z kvalitní bavlny.  Vše s atestem pro děti do 3. let.

1.povlečení...555Kč

2.ohrádku..577Kč

3.výplň do povlečení..460Kč

povlečení (polštář a přikrývka 60x 40 cm, 120 x 90 cm)

výplň (polštář a přikrývka; 60 x 40 cm, 120 x 90 cm)

Ohrádka: rozměry jsou 150 x 30cm ( 45 x 60 x 45 cm, výška 30 cm)   Poskytuje děťátku příjemné soukromí, a zároveň když se dítě zvedá a otáčí, chrání oblast kolem hlavičky. Výplň ohrádky tvoří polyesterové rouno...je ve dvou vrstvách/CELKOVÁ GRAMÁŽ 400/..aby byla ohrádka dostatečně MĚKKÁ a  zároveň PEVNÁ a v postýlce tak hezky držela tvar. Do objednávky prosím napište, jestli má postýlka za hlavičkou plné čelo nebo klasické tyčky..je to z důvodu uchycení ohrádky k postýlce. Můžete poslat i odkaz na postýlku, pokud její část za hlavičkou děťátka není řešena podobně, jako na foto. Děkuji:)

Výplň: lze prát na 60 stupňů, vhodná i pro alergigky.

Výplň polštářku tvoří polyesterové silizované kuličky. Výplň je vzdušná a lehká, objemově stálá, výborná trvanlivost v praní. Výplň přikrývky tvoří polyesterové rouno, potah 100% bavlna.

Po domluvě přes "Flerpoštu" mohu ušít pouze některé díly ze soupravy, nebo věci ušít v jiné velikosti..mohu došít zavinovačku atd...

Pokud tedy budete chtít objednat soupravu jinak než je vystavená, napište mi prosím,po domluvě Vám vložím novou zakázku na fler k objednání.   Děkuji:)                 

Menu
--