Domů Zboží Od Ričizhor

Sokolí dáma

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 5145157
Zobrazení: 39x
Vloženo: 16.5.2014
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský prsten se Sokolím okem

-použitý kvalitní nerezový drát

-leštěný a povrchově ošetřen antioxidantem

-kroužek se dá roztáhnou

Sokolí oko

Vlastnosti: Proužkovaná ,,sokolí" forma představuje vynikající kámen k léčení pozemské energie a k uzemňování. Povzbuzuje a posiluje fyzické tělo. Sokolí oko vznášející se nad zemí usnadňuje vyvolávání vizí a vhled do nitra věcí. Zvyšuje mentální schopnosti, například jasnozření. Sokolí oko čistí energie základní čakry.

Když se krystal sokolího oka položí v bytě do rohu hojnosti, přitáhne svému majiteli dostatek.

Sokolí oko je mimořádně účinné, pokud jde o odstraňování různých omezení a negativních myšlenkových stereotypů včetně již překonaného způsobu chování. Umožňuje pohlížet na všechny problémy v širší perspektivě. Potlačuje pesimizmus a sklon obviňovat druhé z problémů, které jsme si způsobili sami. Tento kámen rovněž dokáže vytáhnout na povrch dosud uzamčené city a nevyrovnanosti pocházející ze současného i minulého života. Položený na třetí oko pomůže tento kámen uskutečnit pouť nazpět ke zdroji zablokování, ať už se nachází kdekoli.

Léčebné využití: Sokolí oko zlepšuje činnost oběhového systému, střev a nohou. Vynáší na povrch psychosomatické příčiny skrývající se za tuhnutím zad nebo trnutím krku.

Umístění: Držte nebo pokládejte podle potřeby.

Býčí oko

Býčí oko červenohnědých tónů je kamenem vitální energie. Posiluje naši sebedůvěru, paměť a koncentraci. Zdravotně uvolňuje svalová napětí a křeče. Aktivuje pohybové ústrojí, mírní záněty nervů a jejich průvodní bolesti. Pomáhá při nachlazení a zánětech horních cest dýchacích, při chronických chorobách průdušek a plic.

Aktivně posiluje plíce, srdce a břišní orgány. Dokáže snížit bolesti hlavy a zabránit migrénám. Prohřívá organismus. Zlepšuje činnost oběhového ústrojí a chrání před jeho únavou. Příznivý účinek má na oči. Odstraňuje potíže dýchacího ústrojí, zmírňuje bolesti hlavy. Zvyšuje sexuální aktivitu. Posiluje kosti a klouby a upravuje jejich jemný pohyb. Zároveň posiluje a koordinuje i příslušné svaly. Chrání nervovou soustavu před přepětím. Pomáhá při křečích a mírní záněty. Podporuje chuť k jídlu, zejména na ovoce a zeleninu.

Kočičí oko

Jeho bledý, měsíčně nazelenalý svit vyrovnává naši duševní rovnováhu a citový život. Učí nás toleranci a pozornosti k problémům našich bližních. Zdravotně pomáhá při bronchitidě a chorobách dýchacích cest, způsobených záněty. Mírní astmatické záchvaty.

Menu
--