Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

"Sněhová vločka" - orgonit vločkový obsidián

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 2422295
Zobrazení: 54x
Vloženo: 10.2.2012
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talisman - přívěšek či dekorace, vánoční ozdoba ve tvaru hvězdy s vločkovým obsidiánem.  Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:

- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- obnovit zdraví, vitalitu a odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Kus na fotce je již zadaný, podobný pro Vás na přání vytvořím cca do 3 týdnů.

 

Jako každý správný orgonit, i tato hvězdička je především účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodné k nošení při sobě jako přívěšek, do kabelky, kapsy.. možno též jako dekorace, do okna apod.  Na noc možno odkládat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohlo by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu a zlomky křišťálu uvnitř, kousky vločkového obsidiánu, piliny ryzí mosazi a mědi, odlita byla v mnoha vrstvách z čiré křišťálové šperkařské pryskyřice. Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a ručně barvená hedvábná šňůra v odstínech tmavě šedé v ceně.

Balena bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.  (Dárkový organzový sáček lze na objednávku za 20 Kč).

Rozměry:
4 cm x 4 cm x 1,2 cm
Energetický dosah:  cca 3 m 

Vločkový obsidián - kámen čistoty a ronováhy.  Pomáhá zbavit se chybných vzorců myšlení, přináší vnitřní klid a soustředění. Klidnější a mírnější v účinku varianta černého obsidiánu, hlavní tímto kamenem podporované kvality jsou: tolerance, podpora, odpuštění, důstojnost, dbaní o sebe, vitalita, vytrvalost.


Tvořím také na zakázku, pracuji s více než 80 ti druhy drahých kamenů - návrh složení talismanu možno osobně zacílit - více na dotaz, termín dodání u práce na zakázku dohodou, aktuálně do 3 týdnů.

Menu
--