Domů Zboží Od Blue Carraro

Skandinávské vánoce 2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené100 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od Blue Carraro

Katalogové č.: 2983879
Zobrazení: 26x
Vloženo: 26.8.2012
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Na dalekém severu, v červeném domečku obklopený třpytivým sněhem  se Santa Claus u krbu připravuje na rozdávání dárků. Sobi už se nemůžou dočkat, až potáhnou sáně po obloze plné hvězd...

Znáte to, občas vidíte věc a musíte ji prostě mít. Já to takhle měla u téhle kolekce látek.  Naprosto dokonalá kolekce Scandinavian Christmas od japonské firmy Lecien. Už to napovídá, že tato kolekce je naprosto dokonalá. Skvělý podklad z hladké bavlny s perfektním tiskem. Celá kolekce se skládá z 25 barevných variant. Na polštáři jich je použito 22. Barevné ladění této kolekce je béžovo, čokoládově vínové.

POPIS VÝROBKU

Přední díl je vyroben metodou patchwork z různých sešitý čtverců o velikosti 5 cm. Tuto skládanku doplňuje látka, které mi bylo líto rozstříhat pro svůj jemný tisk domečků, sobů a Santa Clausů. Přední díl je velmi bohatě strojově prošit a vyšit. Perličkou je ruční vyšití červenou přízí několik hvězd , srdcí a vloček.

Přední strana je řešena sendvičově ze tří vrstev, přední plátěná, vatelín, spodní plátno. Díky tomu půsbí polštář plněji, drží tvar a je krásně měkký.

Zadní strana je z béžového plátna s jemným potiskem bílého puntíku z Německa.

Zapínání na zip je na zadní straně.

Cena je za 1 ks bez výplně.

ROZMĚRY

50 X 50 CM

MATERIÁL

Vrchní, spodní a zadní vrstva - 100 % bavlna

Vatelín - 100 % Pes

Menu
--