Domů Zboží Od černé náramky

sister two

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 10153052
Zobrazení: 26x
Vloženo: 9.12.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥
Energetický náramek sister two z lesklého šedého achátu, rodochrositu a granátu velikosti 6 mm je doplněn růženínem a šedým achátem velikosti 8 mm. Nechybí kovové korálky velikosti 6 mm (chirurgická ocel, hypoalergenní, nerezavějící).

Kolekce sisters and mom na přání, každý náramek navržen pro jednu sestru, v něčem stejné, v něčem rozdílné, jako sestry, spojeny granátem, a náramek pro maminku pak má v sobě vše :)

sistersmomall

sisters_mom

Cena za jeden náramek, dle popisu určený.

Korálky jsou navléknuty na kvalitním elastomeru Beadalone, tedy návlek je extrémně pevný. Uzlík ukryt, a tedy nevykukuje a neruší lad kamenů.

Náramek je v délce cca 17,5 - 18 cm. 

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Achát je uklidňující kámen. Zvyšuje citovou, tělesnou a duševní rovnováhu, harmonizuje tělo. Pomáhá překonávat negativní pocity, vnitřní zlobu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání.  Navozuje pocit jistoty a bezpečí. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Zlepšuje schopnost rozhodování. Napomáhá k nalezení životní cesty a dodává sílu a odvahu. Chrání člověka před negativními vlivy z okolí.

Růženín je kámen symbolizující lásku a krásu. Vede k lásce k sobě samému, k vnitřnímu klidu, vyrovnanosti. Učí trpělivosti při řešení problémů, dává sílu odpouštět. Přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres a strach, nelibost, pocit viny. Napomáhá přijímání nezbytných změn, podporuje flexibilitu. Dodává životní energii.

Rodochrosit vnáší do života lásku a soucit. Dodává energii, uklidňuje tělo a emoce. Zahání depresi. Jemně vytahuje na povrch bolestné a potlačované city a umožňuje tak, abychom jim porozuměli, uvolnili je a rozptýlili je. Jedinečný kámen pro léčbu následků sexuálního zneužívání. Rodochrosit učí uvědomění si vlastní ceny, předpokladů a nadání. Podporuje lásku k sobě samému. Harmonizuje a vyrovnává osobnost. Do života vnáší světlo a radost. Do rovnováhy uvádí mužskou a ženskou stránku, které jsou v každém z nás. Rodochrozit pomáhá přijmout to, jací jsme a jaký je náš úděl a poslání. Napomáhá při migréně, mírní stres. Výborný pro hlubokou meditaci.

Granát je mocným kamenem, který přitahuje silnou energii a pomáhá organismu udržet rovnováhu a klid. Jako kámen lásky snižuje neplodnost a impotenci. Zároveň harmonizuje produkci hormonů, pomáhá uvolnit sexuální energii a podnítit touhu. 

Regeneruje celý organismus, obnovuje ztracenou sílu, pročišťuje krev, urychluje hojení ran, podporuje krevní oběh a příznivě působí při srdečních onemocněních. Léčí zažívací trakt, podporuje funkci metabolismu, pomáhá při pálení žáhy a lepšímu vstřebávání vitamínů a minerálů. Pomáhá při léčbě bolestí páteře, bolestech v krku a nemoci plic. Granát pomáhá uvolňovat menstruační bolesti. Uvádí do souladu základní a korunní čakru. 

Menu
--