Domů Zboží Od tree

Semínko života

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od tree

Katalogové č.: 3830475
Zobrazení: 59x
Vloženo: 29.4.2013
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěšek ze dřeva lípy. V silné vrstvě lýka jsou výrazné paprsky.

Povrch upraven a ošetřen bezbarvým dekoračním voskem Osmo (vyroben na bázi přírodních olejů a vosků, s atestem pro použití na dětských hračkách).

Závěs je z chirurgické oceli, která je vhodná pro většinu alergiků.

Velikost dřevěné části: průměr asi 35 mm.

-----------------------------

Symbol semínka života je jednoduchým geometrickým obrazcem, který je znám a používán již od pradávna.

Je také součástí "posvátné geometrie", která je považována za základní jazyk vesmíru. Podle jejích jednuduchých zákonitostí může být stvořena a uspořádána všechna viditelná i neviditelná realita.

Zahrnuje cestu od Jednoty (jednoduchý symbol kruhu) přes protnutí sedmi kruhů, které vytvoří Semeno nebo také Zárodek Života. Dále pak přes Strom života, který je v semeni také obsažen - je to pradávný diagram zobrazující Boží moudrost a fungování vesmíru. Je například součástí učení Kabaly. Dalším růstem vzniká další vrstva kruhů - symbol Květ života je jedním z nejstarších grafických symbolů zobrazovaný ve všech kulturách po celém světě, v náboženstvích či v architektuře. Obsahuje sedm celých vzájemně se dotýkajících kružnic ohraničených dvojitou kružnicí. Rozšířením tohoto symbolu o další řadu kruhů vzniká Ovoce (Plod) života s 13 celými kruhy. V posvátné geometrii pak navazuje Metatronova krychle, která vniká propojením středů všech 13 kruhů.  Zvýrazněním určitých čar lze v Metatronově krychli zobrazit všech 5 platónských těles: čtyřstěn, šestistěn - krychli, osmistěn, dvanáctistěn a dvacetistěn. Jsou to tělesa, jejichž všechny strany, úhly a plochy stěn jsou stejné a jejich vrcholy se dotýkají povrchu koule. Jsou základem geometrie atomů, krystalů nebo virových partikulí. Jsou také spojována s jednotlivými živly: Čtyřstěn - Oheň, Šestistěn - Země, Osmistěn - Vzduch, Dvacetistěn - Voda. Dvanáctistěn - Éter, Prána, Jsoucno. Mer-Ka-Ba: Čtyřstěn se v Metatronově krychli nachází hned dvakrát a vytváří tak obrazec nazývaný hvězdný čtyřstěn (v rovinném zobrazení je to Davidova hvězda). Energetické pole ve tvaru hvězdného čtyřstěnu se nachází kolem lidského těla, ostatních živých bytostí, ale také kolem planet a dalších vesmírných těles. Čtyřstěn otočený špičkou nahoru je tzv. mužský, sluneční a druhý otočený špicí k zemi je ženský, zemský. Toto energetické pole lze pomocí speciální meditace aktivovat, roztočit a tím vzniká Merkaba, neboli světelné spirituální tělo (světelný vůz duše), kterého lze využít k získání životní energie a možnosti astrálního cestování. (Mer = Světlo, Ka = Duch, Ba = Tělo).

Informace čerpány z www stránek MUDr. Jany Budařové.

----------------------------------------

Lípa se objevuje v mnoha pohádkách různých národů a téměř vždy je uctívána jako strom lásky a souladu či osudu nebo jako strom ochranný, rodinný. Má uklidňující vliv, chladí, mírní a posiluje všude, kde se mají zcelit části - rány na těle, příkoří mysli nebo poranění duše. Spojuje nás i s celistvostí bytí... Lípa volá: "Chceš-li uzavřít mír s nepřítelem, přijď ke mně. Chceš-li odpustit a pohřbít starý svár, přijď též. Chceš-li utěšít, přijď, pomohu..."

Z knihy Enertree Léčivá energie stromů (Peter Salocher a Dieter Buchser)

Menu
--