Domů Zboží Od ebek

Šaty raritní Anokhi

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od ebek

Katalogové č.: 14783795
Zobrazení: 66x
Vloženo: 11.8.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Velikost 40/42, materiál 100% bavlna, lehoučká, TOP luxusní kvalita.

Něžné raritní šaty zn.EAST ARTISAN with ANOKHI. Další z velmi výjimečných a kvalitních modelů, které v našich obchodech jen tak nenajdete... 

Původní cena vysoká...

Byl synem rádžputského šlechtice. Byla dcerou britských misionářů. Potkali se v Jaipuru v roce 1967 a zbytek je historie. Faith byla uchvácená barvami a vzory indických textilií a mizejícím uměním blokového tisku, který byl kdysi prosperující součástí komunit v Džajpuru a okolí. John, filantrop až do morku kostí, chtěl zachránit řemeslo před zánikem a vzkřísit udržitelné živobytí pro mnoho řemeslníků, které navíc kvalitně ručně potištěné látky.

A tak se zrodil Anokhi. V roce 1970 se jejich tisky objevily poprvé v Londýně a Anokhi si rychle získal oddané mezinárodní fanoušky.

. Každý kus látky Anokhi byl znovu a znovu vytlačen rukama lidí s jejich vlastními epickými příběhy, které mají vyprávět. Každý dřevěný blok je pečlivě vyřezán někým se svým vlastním příběhem a kdo může říct, jaké sny se míchají do každé nádoby s indigovým barvivem? Milujeme každý kus Anokhi pro čas a láskyplnou pozornost, která jde do každého čtverečního centimetru. Stejně jako všechny naše příběhy, které se spojují samostatně, aby vytvořily jednotný celek, každý člověk v každé fázi výroby v Anokhi přidává svůj vlastní jedinečný nápad, protože každý kousek bílé látky se pomalu stává bohatě potištěným mistrovským dílem. Doufáme, že budete žasnout nad krásou a historií vašich předmětů Anokhi, protože se také stanou součástí vašeho vlastního příběhu.

Něžné šaty s jemným květinovým vzorkem splńují styl a eleganci noblesních šatů a jejich desén představuje náročnou originální práci. Květy jsou doplněny kresbou jemné zlaté linky. 

Střih ležérní, volnější, nesmírně příjemný do těchto horkých dní...

Délka 130cm. Horní obvod 90-95-100cm MAX. Pas okolo 80-85cm. Boky 100-105-115cm MAX

Stav perfektní.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1980 - 1989
Menu
--