Domů Zboží Od Oxanka

Rudraksha náramek & Lapis Lazuli /Lazurit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 7108034
Zobrazení: 98x
Vloženo: 7.2.2016
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: D O V O L E N Á od 18.8. do 1.9. 2024 Přeji hezké letní dny.♥ Oxanka

Lapis Lazuli /Lazurit

Lapis lazuli je jako drahý kámen zpracováván odedávna. Byl symbolem přátelství a moudrosti.

Léčebné využití: snižuje horečku, krevní obtíže, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti.
Užití: radost, věrnost, láska, odvaha, ochrana, léčení
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody.
Povznášející duchovní kámen,výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Udržuje v rovnováze 5. čakru a otevírá 6. čakru. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.
Barva: temně modrý se zlatými skvrnkami.

Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.

Rudrakša je boží dar Shivy ve prospěch lidstva. Tyto korálky v sobě mají po tisíce let duchovní a léčivé účinky. Bylo zjištěno, že přírodní elektromagnetické účinky Rudrakshy zlepšují koncentraci, a duševní odolnost. Rudraksha může mít pozitivní vliv na činnost srdce, zlepšení stavu nervů, a výborně působí na zmírnění stresu, depresí, úzkostí, bušení srdce a vysoký krevní tlak. Drží a vyzařuje sílu meditace, chrání Vaší duchovní cestu. Praktický pomocník do meditační praxe.

Od pradávných dob tyto posvátné korále zdobí indické svaté muže a ženy. Jejich použití bylo předepsáno velkými duchovními mistry. Tyto přírodní zdroje otevírají přímé spojení s duchovní energií, zvyšují moudrost, chrání před silami negativity a probouzí Šakti - vlastní zosobněnou duchovní moc.

Pro milovníky přírodních materiálů..!

Náramek se semínky indického posvátného stromu Rudraksha, s minerálem- Růženín. Navlečeno na pružném silonu.

Rudraksha

Rudrakša je semínko ze stále zeleného stromu rostoucího v Indii, Indonésii a Nepálu. V hinduismu se používá k modlitbám a meditaci.

Slovo Rudra znamená hinduistický bůh Šiva a Akša jsou oči. Legenda praví že jednoho dne, po dlouhé meditaci, bůh Šiva uronil slzu. Z této jediné posvátné slzy potom vyrostl strom. Proto Hinduisté věří, že nošením rudraksha korálků člověk získává ochranu boha Šivy.

Ručně a s láskou vytvořený šperk, náramek ze semínka Rudrakshi a právě díky tomu to není pouze obyčejný náramek, ale náramek s určitým významem, posláním, přáním ...Tyto korálky v sobě mají po tisíce let duchovní a léčivé účinky a vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Dokáží změnit karmu nositele a vedou ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem.

Rudraksha je přírodní semínko z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii.

Název rudraksha doslova znamená ,, Boží slzy,, a říká se jí také ,, slzy boha Shivy,,. Tento název vznikl podle legendy, kdy bůh Shiva jednoho dne usedl na zem a začal meditovat za 1000 šťastných a bohatých let pro lidstvo. Když dokončil meditaci začal nečekaně plakat slzy soucitu. Jakmile slzy dopadly na zem, na jejich místě začaly vyrůstat stromy, jejichž plody Rudrakshi mají božskou energii a moc přinášet do života zdraví, šťěstí a harmonii.

Hinduisté a buddhisté ctí Rudrakshu jako své posvátné semínko, které přináší mír, sílu a ochranu. Rudraksha je nošena v podobě náhrdelníků, náramků, přívěšků a je užívána k meditaci. 

RUDRAKSHA

vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.

Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem. Tím se jeho cesta stává snazší a rychlejší.

Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl.

Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice.

Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek.

Studie také ukazují, že muži i ženy pociťují zvýšenou výkonnost a energii už pár hodin po nošení/kontaktu s pokožkou.

Nemá žádné negativní vedlejší účinky, její působení je dokumentováno po dobu více než 3000 let.

Menu
--