Domů Zboží Od ukrbu

Rubín zoisit-anyolit a granát.

198 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 15.10.2024 00:00 z důvodu "Je nám to líto, ale z velmi vážných zdravotních důvodů musíme dočasně uzavřít obchod, Jana a Olda.".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 15.10.2024 00:00 z důvodu "Je nám to líto, ale z velmi vážných zdravotních důvodů musíme dočasně uzavřít obchod, Jana a Olda.". K odeslání: 17.10.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od ukrbu

Katalogové č.: 10931094
Zobrazení: 46x
Vloženo: 7.10.2019
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásný, jemný a zároveň výrazný náramek má obvod 17,5 cm

Rubín byl odpradávna váženým a ctěným drahým kamenem podobně jako diamant, byl součástí královských pokladů. Je to symbol majestátnosti a vznešenosti. V Indii ho nosili Maharaja na čele jako symbol síly a lásky. Na trhu patří mezi nejdražší kameny nejvyšší třídy. V Indii ho nazývali Rat na ryze - kámen císařský rodů. Je symbolem bouřlivé a strastiplné lásky, jeho účinek je opravdu velmi mocný. Říká se, že majitel rubín by měl být při jeho nošení opatrný, neboť povzbuzuje k velkým činům. Podporuje naši lásku k pravdě pokud moudrosti.

Granát dodává životní energii, podněcuje k činnosti, obecné i sexuální aktivitě, podporuje nadšení, vytrvalost, představivost, vůli a sebedůvěru.

Menu
--