Domů Zboží Od magaela

Pukačky "ranní mrázik"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 8084377
Zobrazení: 249x
Vloženo: 12.12.2016
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé moje,

sychravé a chladné počasí nutí nás celé naše bytí schovat do teplých kabátů. Za okny je tolik melancholie ... ale i barev, inspirace. Chladný dech podzimu však hovoří jasně, co chvíle je tady zima ... a Vánoce ... a láska všude kolem. Vůně jehličí, jmelí, skořice s pomerančem ... nuže tak, i ruce tvoří sviatočnejšie a aj, pár kousků z dílny Magaela inspirovaných nejkrásnějším obdobím roku.

Další nové ráno. Z peřiny se člověku nechce ani nos vystrčit. Na okně malby malíře jménem mráz. Z kuchyně voní natřený chléb s borůvkovou marmeládou ...Och, nechce se mi to do toho chladného rána. Opatrně vykročím do nového dne. Bíly šátek si těsněji přivinu k sobě. Líčka červené, nos ledový, ruce zkřehlé ... hlavně že mrazík se těší.
Pukačka je vyrobena z textilních květů, lístků, trávy, aranžérských plodů a jinýchdrobností určených k aranžování. CENA ZA JEDEN KUS!!!
Menu
--