Domů Zboží Od Nature in drop

"Pro Lásku"- lipový list - přívěsek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce185 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Nature in drop

Katalogové č.: 13142891
Zobrazení: 116x
Vloženo: 10.2.2022
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Z naší nové kolekce "pro Lásku" - velký list lípy, který oblečen do měděného kabátku. Uprostřed přívěšku je ručně vyřezané srdíčko jako symbol lásky. Duchovní aspekt u lípy je přijetí. A pouze přijetí dodá vašemu životu, vztahům a zážitkům tu největší hloubku.
Bude skvělým průvodcem a rádcem každému, kdo hledá správný směr, i tomu, kdo chce do svého života vnést více klidu a prohloubit vnímání a vztahy s blízkými lidmi.

Lípa je symbolem klidu, pohody a přátelských vztahů. To poznáte i podle toho, že má snad nejvíce ptačích obyvatel ze všech druhů stromů. Lípa je naším národním stromem a symbolickým stromem Slovanů. Byla prvním stromem, který se vysazoval u lidských obydlí, chránila, léčila, byla krásná a všestranně užitečná.
-------------------------------------------------

Měď Léčivé vlastnosti mědi jsou známé již od starověku. Ve všech energetických centrech působí jako prvek ochrany, očisty a energie, boří veškeré blokády. V duševní rovině posiluje koncentraci, podporuje sebedůvěru a sebevědomí, zahání apatii, vyrovnává citové výkyvy, tiší neklidné srdce. Oživuje fantazii a smyslnost. Po zdravotní stránce působí měď protizánětlivě. Energie mědi krásně souzní se srdeční čakrou, rozvíjí lásku a sebelásku.
* Přírodniny mých výjimečných šperků pochází z českého venkova nebo mých cest do nejrůznějších okouzlujících koutů světa.
* Všechny šperky pro vás osobně vyrábím, každý projde několikrát mýma rukama a je to nezaměnitelný unikát. Drobné nedokonalosti či odlišnosti, které se mohou vyskytnout na některých výrobcích, jsou způsobeny vlastnostmi přírodnin a přispívají k téměř nadpřirozené atmosféře a originalitě šperku.
* Produkty vybíráte podle fotografické předlohy. Mějte přitom prosím na paměti, že se barva šperku na počítačových obrazovkách může mírně lišit od skutečné barvy šperku. Nicméně mé milé zákaznice říkají, že ve skutečnosti je šperk daleko krásnější než na fotografii ;)
* Na všechny inzerované fotografie si vyhrazuji autorská práva, a proto vás žádám při jejich případném použití či šíření prosím o použití mého loga. Mé šperky mohou být pro mnohé z vás inspirací při vlastní tvůrčí práci, prosím vás ale, abyste se vyhnuli prostému napodobování mých výrobků. Děkuji.

Menu
--