Domů Zboží Od Hani

Pro královnu měsíce - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Česká pošta - psaní doporučené160 Kč
Dobírka
Česká pošta - psaní doporučené190 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hani

Katalogové č.: 8500213
Zobrazení: 375x
Vloženo: 2.5.2017
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský jedinečný přívěšek zhotovený z nádherného aduláru - měsíčního kamene vsazeného pomocí cínu v nerezové obroučce vytvořené časově náročnou technikou wire-wrappingu z nerezových drátů a drátků. stejnou technikou je zhotovená i šlupna přívěsku. Dozdoben je několika kapkami bezoolovnatého šperkařského cínu.

Přívěšek je zavěšena na jemném kuličkovém řetízku, který se k němu nejlépe hodí. Délku řetízku upravím dle vašeho přání. (Pište prosím do poznámky).

Rozměry:  Délka kamene 4 cm, dálka přívěšku 7 cm

Náhrdelník má krásnou něžnou ženskou energii, je jemný a zároveň nepřehlédnutelný.

Adulár je kámen nových počátků. Je silně spjat s Měsícem a s intuicí, s přemítáním a vzpomínáním. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů.

Vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii. Vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku.

Měsíční kámen se tradičně používá ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení věšteckého umění. Lze jej nosit jako přívěsek dodávající odvahu k přijímání duševních darů. Je nabitý vstřícnou ženskou energií a udržuje v rovině mužskou a ženskou energii.

Přináší hluboké citové zotavení. Uhlazuje narušenou citovou stabilitu a napětí. Uklidňuje naše emoce. Pokud se položí na solar plexus, upozorní na již nefungující způsoby jednání v citovém životě, které je díky tomu možno prozkoumat a odstranit.

Umí uklidnit přehnané reakce na emotivní situace. Hojí rovněž problémy horní částo zažívacího traktu, které jsou spojeny s citovým napětím.

Je to vynikající pomocník pro lidi ve znamení RAKA, narozené ve dnech 12. – 22.7. Kámen je výborným pomocníkem také RYBÁM. Jeho vlastnosti jsou prospěšné i pro znamení KOZOROHA, PANNY, VÁHY, ŠTÍRA a VODNÁŘE.

Menu
--