Domů Zboží Od indívo

Přírodní mýdlo • Poselství Kleopatry

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený175 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od indívo

Katalogové č.: 5779570
Zobrazení: 634x
Vloženo: 27.11.2014
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přírodní krémové mýdlo s obsahem organického bambuckého, kakaového a mangového másla odstraní nečistoty a zanechá pleť svěží a vláčnou. Voní velmi jemně po jasmínu a bobech tonka. Úžasně pění a krásně se smývá... 

Boby tonka zjemňují pleť. Jedná se o fermentovaná semena sromu jménem slivoň obecný. Používají se v parfumerii a v potravinářství pro svou krásnou vanilkovou vůni. Macerát bobů tonka v mandlovém oleji je do mýdla přidáván až v závěrečné fázi po dokončení zmýdelnění.

Mangové, kakaové a bambucké máslo se postarají o dostatečnou výživu a hydrataci pleti. Jsou vhodná na suchou, zralou, citlivou, ale i problematickou pleť. Mangové a kakaové máslo je také přidáváno ve fázi stopy, tedy u konce zmýdelnění.

Složení: voda, kokosový olej, olivový olej, organické bambucké máslo, ricinový olej, mandlový olej, macerát bobů tonka, organické kakaové máslo, mangové máslo, arrowroot - škrob z maranty třtinové, směs esenciálních olejů.

Mýdlo neobsahuje palmový olej.

Hmotnost: 130g +/- 10g odpar při zrání na dřevěných roštech

PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY

Ilustraci na etiketě vytvořil můj dědeček, akademický malíř Gustav Krum.

Vegan soap bar with shea butter, cocoa butter, mango butter, jasmine and tonka beans extract. Made with traditional cold-process method.

Menu
--