Domů Zboží Od tree

Poselství indiánů Hopi

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od tree

Katalogové č.: 6671196
Zobrazení: 988x
Vloženo: 25.9.2015
Počet srdcí: 90x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Také nosíváte po kapsách kaštany, se kterými si vaše ruce rády hrají? Dřevěné lipové hmatky, do hladka vybroušené a zdobené indiánskými motivy, si vaše prsty a dlaně také užijí. Je jich celá sada pro různé zimní bundy a kabáty nebo pro sdílení s vašimi přáteli.

Kresby vycházejí z motivů, kterými indiáni severoamerického kmene Hopi zdobí svoji keramiku a šperky.

Texty na bočních stranách hmatek:

We pray for balance on earth to live in peace and leave a beautiful world to the children yet to come. (Volný překlad: Modlíme se za rovnováhu na zemi, za život v míru a za to, abychom našim dětem přenechali krásný svět.)

We are the ones we've been waiting for. (Volný překlad: My jsme ti, na které se dlouhé věky čekalo.)

Think good thoughts of peace and togetherness. Peace for all life on earth and peace with one another in our homes, families and countries(Volný překlad: Kultivuj ve své mysli dobré myšlenky na život v míru a pospolitosti. Myšlenky na mír pro všechno živé na zemi, na klid a pohodu mezi lidmi doma, v širších rodinách i celých zemích a kontinentech.)

It's up to all of us, as children of Mother Earth, to clean up this mess before it's too late. (Volný překlad: Je to jen na nás, na KAŽDÉM Z NÁS, dát věci do pořádku dřív, než bude pozdě.)  

Celé texty s poselstvím indiánů kmene Hopi jsou například zde a zde. V češtině pak například článek o přechodu do pátého světa. Roy Littlesun - stařešina kmene Hopi mluví o Duchovní cestě stravování

-----------------------------

Sada lipových hmatek do ruky zdobených pyrografií. 

Rozměry hmatky: přibližně 50 x 25 x 18 mm.

-----------------------------

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubové soutěže MaŘeNa na téma "Vinnetoův odkaz". Soutěžím za klub MaŘeNa má ráda DŘEVO, PŘÍRODNINY a KŮŽIOdkaz na náš semifinálový hlasovací blog zde.

-------------------------------

Lípa se objevuje v mnoha pohádkách různých národů a téměř vždy je uctívána jako strom lásky a souladu či osudu nebo jako strom ochranný, rodinný. Má uklidňující vliv, chladí, mírní a posiluje všude, kde se mají zcelit části - rány na těle, příkoří mysli nebo poranění duše. Spojuje nás i s celistvostí bytí... Lípa volá: "Chceš-li uzavřít mír s nepřítelem, přijď ke mně. Chceš-li odpustit a pohřbít starý svár, přijď též. Chceš-li utěšít, přijď, pomohu..."

Z knihy Enertree Léčivá energie stromů (Peter Salocher a Dieter Buchser)

Menu
--