Domů Zboží Od almabe

Pomocník - tyrkenit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 5160902
Zobrazení: 91x
Vloženo: 21.5.2014
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Autorský cínovaný šperk je vytvořen z velkého tyrkenitu - má míry 4 x 4,5 x 0,8 cm!  Kámen je  matný a  má krásně modrou barvu. Šperk je doplněn korálkem tyrkenitu. Celý šperk měří   6,5 cm na výšku a 5 cm na šířku, měřeno v nejširších místech. Šperk je leštěn,  patinován a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na silnějším bižuterním řetízku barvy gunmetal délky 75 cm s karabinkou.  Lze jej vyměnit za černou kulatou kůži 3 mm  v délce 45 cm +  prodlužovací řetízek (stačí do objednávky připsat).

Tyrkenit: Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru. Pomáhá člověku bojovat se strachem, tlakem a nervozitou. Zlepšuje koncentraci. Pomáhá zmírňovat duševní rozladění, stimuluje lásku srdce a také touhu. Odvádí negativní pocity. Působí proti zklamání.

Perly: Svým procesem vzniku perly ukazují, že každá bolestivá zkušenost, se kterou jsme v životě konfrontováni, nám umožňuje dosáhnout větší dokonalosti.

    Menu
    --