Domů Zboží Od MarcelaF

Polštářek "Orchidea"

660 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený150 Kč
Dobírka
Česká pošta - balík doporučený230 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MarcelaF

Katalogové č.: 5581994
Zobrazení: 144x
Vloženo: 9.10.2014
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zdravím Vás! Z důvodu stěhování a velkých životních změn je obchod dočasně uzavřen.Moc děkuji za pochopení a doufám, že brzy budu moct představit obchod v novém hávu.

Ode dneška můžete říkat, že máte ustláno na orchidejích. Kdo by nechtěl každý den ulehat do jemných okvětních plátků exotické květiny. Tenhle krásný kvetoucí kousek orchideje Phalaenopsis nemusíte zalévat ani rosit a přesto Vám krásně pokvete a zútulní Váš domov.

Nápad vytvořit vlastní designový polštářek s orchidejemi spal v mé hlavě dlouho. Asi rok jsem totiž sháněla na trhu polštář právě s těmito květinami, které miluji. Designů je sice mnoho, ale žádný mě neoslovil, pouze jeden dostupný v UK...Ale pár květin orchidejí mám doma a ráda je fotím, takže byla otázka času než vlastní fotky použiju jako předlohu na návrh dekorativního polštářku, který jsem si vysnila a který jsem nemohla nikde sehnat...

Měkoučký polštář velikosti 40x40 cm s autorskou fotografikou.

Bílý polštářek s hypoalergenní výplní, s potahem na zip. Je možné ho prát v pračce na nižší stupeň 30-40 stupňů bez změny barevnosti. (Vyzkoušeno)

Potisk je proveden kvalitním digitálním tiskem vlastního autorského návrhu u profesionálů. Digitální tisk se provádí na syntetický materiál.

Polštářek trvá vyrobit cca 4-7 dní od platby a pak bude už jen Váš.

Potisk polštáře je celoplošný bez okrajů. A je to takové měkké umělecké dílo, které nemusí viset na zdi a slouží k dekoraci i odpočinku a potěše očka.

P.S.: Kvalitní digitální tisk není bohužel levnou záležitostí a musí být zohledněn v ceně polštáře stejně jako originální autorský design. Ale za tu cenu už budete mít navždy krásný a originální doplněk.

Foto - počítačová vizualizace.

A protože mám ráda originální bytové doplňky, které pro mě mají určitou citovou hodnotu, vymýšlím pro sebe a své kamarádky i pro Vás nové designy polštářů, které zútulní naše domovy.....a budou k nám promlouvat.

Menu
--