Domů Zboží Od PRODETAIL

Pletená bunda - svetr s kapucí a kapsami NELIS

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík na poštu150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PRODETAIL

Katalogové č.: 5470391
Zobrazení: 170x
Vloženo: 6.9.2014
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Opravdu originální "nadčasový" kousek , neopakovatelného a nevšedního "boucle" vzhledu - ze zahraniční příze. Elegantní a sportovní styl. K džínám přímo úžasný.

Netradiční, velmi interesantní vzorově pletená bundička (či bundosvetr:-))) ze silnější měkké boucle příze a moheru, z přecházejících barev, pro chladnější dny léta a podzimu, pro nezmrzlíky i v zimě:-). Působí noblesně, decentně  a IN. Kreativní originál, dle vlastního návrhu a zpracování. Nelze opakovat. Jeden kus.

Kapuca je na zavázání a stahovací, ozdobená střapečkem. Zapínání na zip. Rukávy - variabilní délka pro všechny délky rukávu(praktické ohrnování, které je zároveň ozdobným detailem). Bundička má dvě kapsy  z podšívky, zapracované do postraních švů.

Příze je silnější, hřejivá -boucle vlna a  moher. Bundička je profesionálně fixována, nemění svou velikost ani délku (neprověšuje se). Ve spodním lemu je zapletena "ponožková" tenká neviditelná gumička, takže spodní lem drží tvar a je krásně pružný - netáhne a netísní.

Materiál: Acryl,  vlna, moher, bucle

Barva : odstíny barev, moher - tmavě modrý - vše do sebe krásně ladí.

Velikost: cca S až M

Měřeno volně rozprostřeno: HO (horní objem - zapnutý) 2x 56cm,  celková délka výrobku - 58 cm. Rukáv (měřeno od krku včetně ramene) 62cm + cca 14 cm ohrnovací "rantlík" (délka vhodná i pro dlouhoručky:-))))). Na spodní části bundičky je patent na boky až  objem 117 cm (aby to slušelo)

Praní v pračce nebo raději v ruce, při teplotě prací lázně do 30 stupňů C a krátkodobě, program Vlna, ždímání totéž. Prací prostředek doporučujeme na vlnu a jemné prádlo. Během ručního praní se výrobek může lehce mnout a ručně ždímat bez kroucení, ždímat lez i v osušce. Nebělte chlórem, nežehlete, nesušte v bubnové sušičce, úplet pouze rozprostřete volně na osušku. Výrobek se nesmí chemicky čistit.

Pokud si nevíte rady s "mírama", vezměte svůj oblíbený podobný výrobek, rozložte na stůl a změřte.Pokud se míry přibližně shodují, pak by Vám výrobek měl "padnout". Prosím nekopírujte styl. Děkuji

Menu
--