Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Perlový útes

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 7676247
Zobrazení: 53x
Vloženo: 13.8.2016
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský náhrdelník z kolekce BARVY GAii...

...elegantní, na první pohled vcelku prostý, přesto velmi luxusní, naplněný hlubokou vodou, čistotou, láskou, i vůní oceánu...

... přirozeně nepravidelné lístky z duhově zlaté (paua) perleti, obklopeny velkými říčními perlami, kuličkami bílé perleti, kovovými korálky a výběrem českých skleněných korálků se stříbrným průvlekem v indigově modré barvě oceánu kolem nejhlubších útesů...
...vše vsazeno do článků z chirurgické oceli (bez rizika alergie) v příjemném stylu staré Anglie...
Délka umožňuje nosit jej i obtočený kolem zápěstí jako náramek...

Délka náhrdelníku : max. 38 cm, zapínání na háček a očka řetízku ze stejného materiálu - pro libovolnou délku...
Všechny kovové části jsou ručně tvarovány bez šablon a továrních komponentů

Velmi si rozumí s náušnicemi...

 image

Osobní feng-shui:
vhodné pro všechna znamení zvěrokruhu, zejména pak pro živel Vody, Vodnáře, Panny...
Usnadňuje harmonizaci 5. a 6. energetického centra (čakry).
Perla, perleť - podporuje plynulou komunikaci, schopnost sebevyjádření a naslouchání (5.čakra- oblast krku, smyslů);  na bioresonanční (resp. vibračně-homeopatické) úrovni pomáhá zlepšit uplatnění vápníku v těle.
Na duchovní úrovni pomáhá posílit spojení s živlem Vody, chápání její energie a spojení se Zemí prostřednictvím souznění tělesné a planetární vody.
Perla je symbolem měkkého obalování a zjemňování ostrých hrotů (konfliktů, emocí, bolestí) a jejich postupné integrace do života.
Tyto perly jsou jsou produktem farmového chovu (sladkovodní, tzv. říční), při němž je dodržováno mnoho pravidel šetrné manipulace s perlorodkami.
Bílá
- prastarý symbol čistoty a duchovnosti...  Ve spojení s modrou podporuje harmonizaci hlavových smyslů, komunikace na jemné a nonverbální úrovni, intuitivní vnímání čistých signálů i mimo hlavní smysly.
Přirozené zabarvení  perleti je způsobeno jednak druhem perlorodky a také příměsí různých látek ve vodě, v níž perlorodka žije.
PAUA - paví, duhová perleť - disponuje přirozeně získaným celým spektrem barev duhy, její působení se tím rozšiřuje na celé tělo a všechna energetická centra. Zlatavý nádech těchto kousků navíc posouvá působení až do 7.energetického centra (duchovní vnímání).
Indigová - kobaltově modrá barva podporuje intuici, moudrost, touhu po hlubokém vědění,  posiluje klid k meditaci, umožňuje vhledy a vnímání za hranicí smyslů....
Na fyzické úrovni pomáhá zbystřit smysly (zrak, čich, sluch), u vnímavých jedinců a při vhodných podmínkách může právě tento kámen přispět až k jasno-zření, jasno-cítění, jasno-slyšení...
Zaposlouchejte se do písně So much Magnificence, Deva Premal + Miten
(...doporučuji poslechnout v klidu...)

JEDINÝ...

Menu
--