Domů Zboží Od TREPA

Originální lustr-kov,keramika a přírodní materiály

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce360 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TREPA

Katalogové č.: 4328084
Zobrazení: 159x
Vloženo: 2.10.2013
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: STOP OBJEDNÁVKÁM. Děkuji za Vaší přízeň a za pochopení. Pavla Tremlová TREPA

K tomuto osvětlení jsem použila úžasný polotovar od keramika hrnčíře a kovaný závěs od kováře Frankie.

Délka závěsu se dělá přímo na míru, můžete si vybrat z těchto délek ( počítá se celková délka - stínítko + závěs ): +-82cm, +-75cm, +-68cm, +-61cm, +-54cm.

Lustr je z pedigu a abaky šňůry ( šňůra je upletená ze dvou pramenů abaky - provázku z banánových listů ), pletený uzlíkovou technikou. Hotový výrobek je mořený. Barva je tmavě zeleno hnědá. Výška  podle přání zákazníka a průměr stínítka je 40 cm. Ošetřen je lakem ředitelným vodou, který obsahuje UV filtr ( chrání výrobek proti působení slunečního záření ). Lakovaný je 3x vně a 2x uvnitř.

Instalace a zavěšení lustru: na přichycení svítidla jsou připraveny dvě varianty.

První použijte v případě, že na stopě nemáte žádné závěsné prvky. Vršek závěsu se dá rozdělat na dvě části - rozetu a kalíšek s řetězem. Samotná rozeta, kde jsou připravené díry,  se připevní šrouby do stropu a kalíšek(který šrouby překryje) se potom připevní zpátky kovanými kuličkami.

Druhá je pro ty, kteří již mají připravený ve stropě hák. V horní části závěsu je v rozetce a kalíšku malý kovaný vysouvací háček a za ten se dá celý lustr pověsit. Rozetka se pak vysune ke stropu a pojistí se malým šroubkem.

Elektroinstalaci si každý zákazník zajišťuje sám. Není složitá, ale doporučujeme nechat udělat odborníkem. Lustr je dodáván pouze s kabelem a objímkou na žárovku. Je to kvůli atestu, který by byl v případě zapojeného rozvodu nutný, ale který je také dosti nákladný. Protože každý výrobek je originál, byl by potřeba atest na každý jednotlivý kus a to by hodně navýšilo konečnou cenu.

Tato cena lustru je při délce +-54 cm.

Menu
--