Domů Zboží Od barunkulus

Originální letní šatičky

7 700 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.12.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.12.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky300 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní621 Kč
PPL500 Kč
DPD500 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od barunkulus

Katalogové č.: 4086842
Zobrazení: 3833x
Vloženo: 18.7.2013
Počet srdcí: 211x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Elegantní, romantické letní šaty, které si můžete obléci téměř kamkoli. Do práce, na procházku po městě, na večerní posezení s přáteli... rozhodně se v nich však neztratíte ani na plese, svatbě, vernisáži či jiné společenské události :-)

Šaty jsou ušity z velmi pohodlné elastické lycry. Asymetrický střih sukně poskytl naprosto originální a rafinované místo pro ručně malovaný vzor. Vzor je namalován na vnitřní stranu zadního dílu sukně, takže je vidět pouze z boku a ze předu, kde je sukně zkrácena. Vzdušnost a eleganci dodává šatům horní vrstva sukně, kterou tvoří lehoučký rozevlátý šifon. V pase jso šaty převázány všitou elastickou stuhou v barvě malovaného vzoru. Celý výstřih (vepředu i vadu) je lemován něžnými skleněnými korálky.

Šaty budou zhotoveny přesně na míru, takže nezapoměňte uvést výšku, obvod přes prsa, obvod v pase (měřeno přes pupík), obvod přes boky, délku od pasu, po spodní lem šatů vepředu a délku od pasu, po spodní lem šatů vzadu. Pro jistotu připište ješte délku odshora ramene po pas (po místo, kde bude šev a stuha) - měřte přes záda. A pro úplnou jistotu ještě délku odshora ramene po spodní lem šatů ve předu i vzadu :-)

Pokud by se Vám šaty líbily v jiné barvě, není problém se domluvit :-) Variovat lze jak barvu látky, tak barvu vzoru. Upravit mohu dokonce i vzor samotný - například podle nějakého z mých dalších modelů.

  • šaty
  • elastan
  • úplet
  • béžová
  • růžová
  • hnědá
  • městský
  • romantický
  • univerzální
Menu
--