Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Olivu libo-li ?

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 5699098
Zobrazení: 73x
Vloženo: 8.11.2014
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Svěží unisex  přívěsek v barvě čerstvých jižních plodů... (trochu zelených oliv, kapka limetky, lžička avokáda, nebo možná doušek absintové víly?)))

Jednoduchý úponek z bronzu společně sdílí nepravidelný valounek jasně zeleného howlitu a přírodní olivín...

Barevně skvěle ladí s prstenem V mechu... I. nebo  II.

Velikost přívěsku : 30 x 15 mm.
Bez zavěšení (na foto ilustračně bavlněná, ručně barvená kávová šňůrka, mohu zavěsit i jinak - např. na jasně zelenou saténovou stužku nebo jinou šňůrku - pište do poznámky - NENÍ v ceně).

Osobní feng-shui:
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, zejména vzdušná (Blíženci, Váhy, Vodnáři), Panny a Lvy.  Vhodné též pro osoby narozené v roce Dřeva (koncová cifra roku nar. 4 a 5).
Howlit - zabarvený magnezit původně bílé barvy, s mramorovou kresbou, pomáhá vnitřní očistě těla i mysli, učí trpělivosti a zvládání vlastního hněvu, zloby a emocí celkově. Je nápomocen při meditaci, ... v zelené barvě se účastní i při  citovém léčení a otevření srdce... Vzhledem k vysokému obsahu hořčíku (magnesium) pomáhá na informačně-energetické (bio-resonanční) úrovni i správnému vstřebávání a využití hořčíku z přirozených potravních zdrojů...
Olivín  - pomáhá uvolnit energetické centrum srdce (4.čakra + 3a1/2.č.). Asistuje při oprošťování se od lpění, pomáhá rozvolňovat a hojit citová zranění a uzavřené srdce,  realizovat nové začátky..., na fyzické úrovni umožňuje zdravou funkci srdce a orgánů hrudníku (plíce, brzlík...).
Svěže zelený odstín kamenů  pomáhá harmonizovat energetické centrum srdce a hrudi (4.čakra),  a zejména centrum nadbřišku (skutečný solar plexus - tzv. 3apůltá čakra, resonující ve vlnové délce svěže žlutozelené barvy (nezaměňovat se 3. - solární čakrou, která je pod pupíkem!!!) Do oblasti 3apůlté č. patří především játra a žlučník, slinivka, slezina, částečně i dvanácterník, žaludek a část střev, zasahujeí sem i nadledvinky,...


JEDINÝ .....
,  každý jednotlivý přírodní kámen je ORIGINÁL

TOP nominace:
HLINÍK SE ODSTĚHOVAL DO HUMPOLCE

KOUKÁM JAK Z JARA !

Menu
--