Domů Zboží Od AT

Okřídlený aventurín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 7653833
Zobrazení: 49x
Vloženo: 5.8.2016
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sada originálního jemného náhrdelníku z nerezové oceli s tromlovaným zubem zeleného aventurínu a náušnic s korálkem téhož minerálu. Středová část náhrdelníku je vytvořená náročnou technikou wire wrapping a je dlouhá 7 cm a je upevněná na řetízku, který je také z nerezu. Celý náhrdelník měří 42 cm, na požádání jej mohu opatřit nerezovým prodlužovacím řetízkem. Je vhodný pro alergiky.

Náušnice jsou dlouhé 4 cm, náušnicové zapínání je také z nerezu a lze jej vyměnit za nerezovou puzetu.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a  jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem.

Aventurín patří k nejvšestrannějším a nejúčelnějším kamenům. Je označován za kámen štěstí, přináší prosperitu a majetek, posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci

Býk, Rak, Střelec

 

Menu
--