Domů Zboží Od saana

Odličovací tampony bambusové, bílé - sada 8 ks

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od saana

Katalogové č.: 10655590
Zobrazení: 56x
Vloženo: 16.6.2019
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Krásný nový rok 2024 přeji Vám všem, kteří jste zavítali na mé stránky. Ať prožijete spokojený rok po boku těch, které máte rádi, jste zdraví a šťastní. Víc není potřeba...

Pro ty, kdo chtějí používat kosmetické odličovací tampony několikrát a ne je vždy po použití zahodit, mám řešení:-) Před použitím tampónek nejprve namočte ve vodě a vyždímejte, pak teprve použijte tak, jak jste zvyklá. 

Z jedné strany je bílý bambusový úplet a z druhé strany světle šedé  froté (80% bavlna, 20% polyester). Po použití je nejprve předeperte se žlučovým mýdlem a pak vyperte s ostatním prádlem (nejlépe v pracím pytlíku). Já je peru na 40°C:-)

Cena je za 8 kusů! Dostanete přesně to, co je na obrázku.

Průměr tampónků je přibližně 7cm.

Výrobky z bambusového úpletu jsou měkké na omak, mají téměř hedvábný lesk, mohou nasávat až čtyřikrát více vlhkosti než bavlna, dobře odolávají bakteriím a mají schopností neutralizovat zápach (např. pot). Díky své struktuře vlákna má vlákno termoizolační vlastnosti, v teplém počasí dokáže snížit teplotu až o 3 stupně víc než bavlna. Bambus dýchá, chladí i zahřívá.

Menu
--