Domů Zboží Od Pavla Rychtářová

NOVINKA: CHLADÍCÍ PELÍŠEK - LEHÁTKO pro králíčka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Pavla Rychtářová

Katalogové č.: 14683800
Zobrazení: 36x
Vloženo: 22.5.2024
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

DOPRAVA NA ADRESU BALÍKOVNOU

Nově nabízím dopravu Balikovnou na adresu za skvělých 30 Kč. Prosím, uveďte adresu, kam chcete doručit, svoje telefonní číslo a e-mailovou adresu. Jinak nemohu odeslat, Balíkovna to vyžaduje při zadání zásilky.

Bavlna: modré, žluté a hnědé lístečky a kvítka na bílém podkladu - z obou stran

NOVINKA PRO LÉTO 2024

Na léto rozšiřuji svůj sortiment o chladící pelíšky/lehátka pro králíčky. Ze zkušenosti vím, že hodně majitelů králíčků řeší v horkých dnech jak svého mazlíčka ochladit.

Jedná se o stejné pelíšky/lehátka, které již v mé nabídce najdete. Avšak jsou ušité z dvojité látky a tím mají vytvořené zapínací kapsy. V kapsách jsou vložené vyjímatelné měkké válečky v bočních stranách a vatelínový polštářek ve střední lehací ploše. Po rozepnutí lze tyto měkké výplně vyjmout a nahradit je chladícími vložkami a lahvemi naplněnými studenou vodou. Takže buď lze pelíšek používat jako běžný měkký na poleženíčko anebo vyměnit výplně a pelíšek bude chladit.

1. Pro běžné použití ponechte ve střední a bočních částech měkké válečky. Vašemu králíčkovi zajistí příjemný pocit bezpečí při ležení, že je vedle něj kamarád.

2. V teplých dnech pelíšek rozepněte a vyjměte z bočních částí měkké válečky. Přiložené lahve naplňte studenou vodou. Naplněné a dobře uzavřené lahve vložte do bočních částí místo válečků (vždy po 2 kusech do každé strany).

3. Ploché chladící vložky můžete předem nachladit ve studené vodě nebo v lednici, následně je vložte do střední lehací části pelíšku (2 kusy za sebou) a pelíšek zapněte. Měkkou střední vložku můžete v pelíšku ponechat a ty chladící dát pod ní (aby ležení bylo měkčí), případně ji můžete vyjmout zcela.

NEDOPORUČUJI LAHVE ANI CHLADÍCÍ VLOŽKY DÁVAT NA MRAZÁK,

VÁŠ KRÁLÍČEK BY MOHL NASTYDNOUT!

Výplň bočních válečků jsou PES kuličky z dutého vlákna (používají se jako výplň do hraček nebo polštářů). Výplň vkládacího polštářku do střední lehací části je vatelín. Použitá látka je bavlna. Lahve a chladící vložky jsou z plastu.

Pelíšek rozepněte, vyjměte výplně (ať už válečky nebo chladící lahve a desky), praní na 40 °C, žehlení na střední teplotu, nebělit, chemicky nečistit.

Chladící vložky nevkládejte do myčky.

Obsah balení:

1 pelíšek s uzavíratelnými kapsami

2 vkládací měkké boční válečky

1 vkládací měkký střední polštářek do střední lehací plochy

2 vkládací chladící desky do střední lehací plochy

4 vkládací plastové lahve do boků

baleno v krabici

návod na použití přiložen

Menu
--