Domů Zboží Od Kobayashi

Nezlomný záměr - zvláštní stav mysli.

610 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 6144576
Zobrazení: 286x
Vloženo: 16.3.2015
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný autorský prsten s nuumitem. Velikost kamene 2,1×1,3×0,6 cm. Velikost prstenu 57,58,59.Vnitřní průměr kroužku 18,1-18,8 mm Velikost mírně stavitelná.

Vlastnosti: Nuumit je kouzelníkův kámen a představuje mocnou ochranu proti přání nemoci a psychické manipulaci. Je jedním z nejstarších minerálů na Zemi a je výjimečným energetickým nástrojem pro ty, jejichž energie už se rozvinula na tolik, aby mohla pracovat s jeho silou. Obzvláště účinný je ve tvaru prutu, protože zahání negativní energii, vtištění a implantáty. Zejména pro rituální práci je dobré zasadit nuumit do stříbra v kombinaci s tugtupitem. Z hlediska duchovního pomáhá nuumit dohlédnout až za vnější dojem a pomocí vnitřního náhledu jej překonat. Je to ochranný kámen – posilováním aurického štítu a působením proti negativním energiím a magii pomáhá cestovat v utajení a bezpečně a je skvělým kamenem pro cesty do nižšího světa za účelem navrácení ztracené duše nebo fragmentu vnitřního dítěte. Poskytuje štít proti škodlivým pohledům. Tento silný kámen obsahuje prvek magie, který je nutno užívat s respektem a se správným úmyslem. Jinak se obrátí proti vám. Aktivováním čakry minulého života a soma čakry otevírá a soustřeďuje všechny jemnohmotné čakry a vyvolává hlubokou změnu vědomí. Karmicky nuumit podporuje poznávání lidí z minulého života, upozorňuje na dluhy, pramenící z nesprávného použití síly, a připomíná vám, abyste neopakovali nevhodné vzorce svého chování. Přiložený na soma čakře vytahuje komické sutiny z fyzického i emocionálního těla. Se svým silným elektromagnetickým polem a schopností přeprogramovat buněčnou paměť nuumit rychle obnovuje energii nebo sílu, ztracené komickými dluhy či jinými příčinami, a odstraňuje bloky včetně těch, které jste si vnutili sami. Vymazáním zmatků současného života, které pramení z minulé manipulace nebo působením magie, odstraňuje nuumit obtíže, plynoucí z nežádoucí ochrany jinou osobou nebo ze špatné rady, a rozpouští obranné vzorce chování, které jste si během manipulace vytvořily. Nuumit tyto zážitky očišťuje a propojuje vás s vašim pravým já. Proniká k vašemu jádru, přetváří vaše myšlenky a vyžaduje, abyste za svou vlastní ochranu převzali odpovědnost. Nuumit učí respektu a úctě, domáhá se splnění povinností a slibů, které jsou důležité pro dnešní život, zatím co ty nepodstatné propouští. Fyzicky tento kámen slaďuje biomagnetické pouzdro s fyzickým tělem a odstraňuje všechny duševní implantáty mimozemského nebo magického původu v současném nebo jakémkoli jiném životě. Nuumit dobře funguje s novakulitem při rušení prokletí, rozkazů z minulého života a účinků magie nebo přání nemoci ze všech životů. Novakulit poskytuje poučení, přetíná prastará pouta k minulým učitelům a podobným lidem. Kombinace je vhodná pro zásah do éterického plánu, odstraňuje vše chorobné, způsobené dávným zraněním, traumatem a děním. Nuumit použijte pro zpřetrhání vazeb a novakulit pro přivábení očistné a oživující energie, léčbu a zapečetění místa, kde předtím sídlila choroba. Přidáním tugtupitu přináší bezpodmínečnou lásku a odpuštění.

Léčivé účinky: Působí proti nespavosti, stresu, degenerativním onemocněním, bolestem hlavy a je účinná při Parkinsonově chorobě. Prospívá regeneraci tkáně, regulaci inzulínu, očím, mozku, ledvinám a nervům. Posiluje trojklaný nerv.

Umístění: Držte, nebo přiložte na postižené místo. Noste jak ochranu proti přání nemoci nebo psychické manipulaci. Obzvláště účinný je zasazený do stříbra.

    Menu
    --