Domů Zboží Od artemis1981

NERAFINOVANÉ bambucké máslo GHANA NEJVYŠŠÍ KVALITY

94 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.10.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 9 zájemců.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.10.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 dnůTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 5048457
Zobrazení: 1679x
Vloženo: 15.4.2014
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Bambucké máslo je dodáváno jako surovina k domácí výrobě kosmetiky. Vzhledem k tomu, že nařízení Komise Evropské unie zakazuje uvádět u přírodních výrobků jejich zdravotní účinky a všeobecně známá tvrzení olejům a máslům přikládaným, nelze v našem popisu více rozepisovat. Bambucké máslo GHANA je prostě jedním z NEJ, jež můžete sami sobě nabídnout ...

 

NERAFINOVANÉ bambucké máslo NEJVYŠŠÍ KVALITY - GHANA ORIGINAL

Toto tradiční ručně-řemeslně vyrobené bambucké máslo je té nejvyšší kvality. Jelikož je 100% přírodní a není filtrované, může obsahovat drobné, ale neškodné nečistoty. Může být použito rovnou na kůži nebo jako součást kosmetických přípravků. Má příjemnou ořechovo/kakaovou vůni a přírodně žlutou barvu.

Vyrábí se v Ghaně sociálně a ekologicky odpovědným způsobem. Poskytuje mnoho pracovních míst ve společnosti žen v chudých venkovských oblastech, které společně sklízejí a produkují bambucké máslo již po stovky let.

Výhody a použití bambuckého másla
Bambucké máslo má vynikající schopnost proniknout do pokožky bez ucpání pórů. Vhodné pro ošetření jemné pokožky dětí. Obsahuje vzácné nenasycené mastné kyseliny, jako je kyselina olejová, kyselina stearová, kyselina linolová, kyselina linolenová, kyselina behenová, kyselina palmitová, kyselina skořicová, dále vitamíny A, D, E a F.
Fyzikální vlastnosti
Při pokojové teplotě je tuhé, bod tání má 31- 45 C

Obsah balení dle vybrané varianty. Balení od 100 gramů. Baleno v PET - plastovém, celočirém obalu. Doprovodné dekorace na fotce nejsou součástí zakoupené suroviny.

    Menu
    --