Domů Zboží Od OcelOva

Náušnice "Půvab elegance", bílé perly

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 14666130
Zobrazení: 34x
Vloženo: 10.5.2024
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk, originál z kolekce "Květinové variace".
Existuje pouze v jediném exempláři.
Žádná jiná žena nebude nikdy nosit stejné.

kyti Zosobněná elegance.
kyti Kvetoucí úsměv.
kyti Čistá krása.

Je to šperk, který nepůjčíte ani nejlepší kamarádce, protože jsou Vaše!.. cítíte pouto, máte s nimi niterný vztah. 

Jsou mojí srdcovou záležitostí. Nejen proto, že je sama nosím, ale díky nim jsem začala vyrábět šperky. Chtěla jsem nosit zajímavé dlouhé náušnice, co by měly šmrnc, nápad, esprit, ale na trhu nebylo nic, co by souznělo s mojí duší. A tak jsem si je začala vyrábět sama. 

kyti

Jsou to krásky s ladnou linií a úchvatnou délkou. Kvítek je menší než je pro moje šperky typické, takže přestože jsou dlouhé, působí velmi subtilně, jemně, decentně.

Vypadají velmi živě, protože jsou modelovány do prostoru. V pohledu se neustále mění. To působí přitažlivě! Bude si je prohlížet každý, koho potkáte. Není možné si jich nevšimnout. 

Budí pozornost, ale přitom "nekřičí". Promlouvají za Vás. Poodhalují pověstný prostor za zrcadlem. Budete se nimi cítit opravdu výjimečně!

Náušnice jsou dlouhé, krásné, vzdušné, vyrobené s myšlenou popření hranic zkrášlení mezi "uchem" a "krkem".
Doporučuji je kombinovat s maxi květinovým prstenem a jemným náramkem. Výsledný dojem je dechberoucí! 
Ohledně šperků do soupravy mi napište zprávu, domluvíme veškeré podrobnosti.

Každá jsme originál. Zasloužíte si mít a nosit svůj jedinečný unikát, který zrcadlí Vaši duši.

kyti

Celková délka náušnic je 10,6 cm, z toho zapínání 1.4 cm. Maximální šířka květu je 2,8 cm. Váha jedné náušnice je pouhé 3 gramyPřestože jsou dlouhé, jsou lehoulinké jako pírko a moc příjemně se nosí! Můžete je mít celý den a ani o nich nebudete vědět!

Pokud nosíte raději náušnicové háčky, napište mi, vyměním Vám zapínání. Náušnicové háčky si vyrábím sama. Jsou tvarované podle ušního lalůčku, aby se náušnice příjemně nosily a samy nevyvlékaly.  

Jsou pečlivě natvarovány tak, aby krásně seděly a souměrně se natáčely. Protože se jedná o ruční práci, nejsou jednotlivé náušnice svými zrcadlovými kopiemi. Marně byste hledali "zlatý řez", stejně jako jej nenajdete ani ve své tváři. Jako celek, společně dohromady, však tvoří dokonalý pár. Právě drobné odchylky jsou znakem jedinečnosti a lidské práce.

Náušnice jsou celé vyrobeny ručně. Tepané, ohýbané, tvarované z chirurgických drátů o různých tloušťkách, zdobené sladkovodními perlami v klasické bílé barvě o průměru 7 - 2 mm.

Ocelové REDA dráty použité k jejich výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím.
Není to žádný hobby drát! 
Jsou to dráty vyráběné pro lékařský průmysl (ortopedie, ortodoncie atd.). Běžně je nikde nekoupíte. Já je odebírám z velkoobchodu zdravotnických potřeb. Tak mám záruku, že mají veškeré zdravotnické atesty a opravdu nikdo na ně není alergický! 
Zapínání je z kvalitní chirurgické oceli 316L. Mohou jej nosit i alergici (moje zákaznice to mnohokrát vyzkoušely a všechny potvrdily - ty, které mají alergii už jiné nenosí). 

Šperky Vám vydrží stejně krásné mnoho let a může je zdědit i další generace.

kyti

Pokud Vás zaujal design, ale jsou pro Vás např. příliš dlouhé, velké... napište mi. Na zakázku Vám ráda vyrobím obdobné podle Vašich představ a přání. Můžete si zvolit celkovou délku, velikost květu, bohatost květu, zdobení, zkrátka cokoli si budte přát a já to budu umět udělat.

kyti

Dárkové balení v originálních "OcelOva" krabičkách je samozřejmostí u všech mých šperků.

K těmto šperkům vystavuji certifikát, kde je uvedeno jeho jméno, zdobení, rok vyhotovení a můj podpis. Vlepuji jej do víčka krabičky, aby se ani časem nikam neztratil.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu. 

!!! NIKDO NA SVĚTĚ NEBUDE MÍT NIKDY STEJNÉ !!!

Menu
--