Domů Zboží Od Šperky Jana

Náušnice LÁVOVÝ DONAT S ACHÁTEM,na stříbře Ag

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené189 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky Jana

Katalogové č.: 10149255
Zobrazení: 26x
Vloženo: 8.12.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Náušnicové háčky na objednávku vyměním za jiné a to jak tvar tak materiál. Vyrábím šperky i na zakázku. Zboží odesílám denně

Červený donat z lávové keramiky pod krásně zbarvenou kuličkou achátu na stříbrných komponentech Ag 925/1000.

Donat o průměru 20 mm, achát o průměru 8 mm. Délka náušnic cca 5cm.

LÁVA vlastnosti:

Lávový kámen je ochranným kamenem, podporuje sílu a životní energii, pocit bezpečí, sebevědomí a odvahu. Prohlubuje spojení s přírodou.

Je talismanem vhodným pro posílení odhodlání, při hledání změn v životě a k dosažení vytčených cílů. Potlačuje negativní energii a posiluje energii pozitivní. Používá se k potlačení strachu z fyzické bolesti.

Láva je roztavená hornina, která vyvěrá na povrch země během sopečných erupcí. Její teplota se pohybuje v rozmezí 750 až 1 200 °C. Lávu tvoří roztavená hornina, krystaly a plyny, a vlivem měnící se teploty chladne.

Lávový kámen je spojen se znamením Vah, které jsou sedmým astrologickým znamením Zvěrokruhu. V astrologii jsou Váhy považovány za mužský, pozitivní, extrovertní prvek. Váhy jsou ovládány planetou Venuší.

Léčebné využití: lávový kámen patří mezi kameny se silnými účinky. Pomáhá odstranit negativní energii a potlačuje stres fyzický i psychický. Je výborným pomocníkem pro uklidnění emocí. Láva je považována za kámen znovuzrození.

Ve Feng Shui láva představuje energii ohně, energii nadšení, světla, tepla, vřelosti a vášně. V přírodě symbolizuje mužský prvek Jang, světlou a tvořivou sílu, zosobňuje rozum a průbojnost. Energie ohně je tradičně spojována s jižní částí místnosti, bytu nebo domu a zajišťuje obydlí reputaci a věhlas a pomáhá posílit naše osobní postavení ve společnosti i v rámci rodiny.

ACHÁT vlastnosti:

Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Metafyzické vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.
Pruhovaný achát obecně má projektivní energii a náleží elementu ohně. Je ochranným kamenem, zmírňuje stresové stavy a obnovuje tělesnou energii.

Menu
--