Domů Zboží Od Venus Art

Nášnice na přání s minerály

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Venus Art

Katalogové č.: 9383501
Zobrazení: 7x
Vloženo: 12.3.2018
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: POZOR!! obchod dočasně na několik měsíců uzavřen z důvodu nemoci, děkuji za pochopení.

Zhotovené z minerálů na přání zákaznice:

KŘIŠŤÁL, RODOCHROZIT, AMAZONIT

------------------------------------------------------------------

KŘIŠŤÁL - je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. 

RODOCHROZIT - propůjčuje mimořádnou energii při zvýšené fyzické aktivitě, uklidňuje tělo a emoce, zbavuje stresu, má dynamické a pozitivní sklony. Přináší lásku a soucit, léčí následky sexuálního zneužití, pomáhá srdci smířit se s odmítáním a bolestí. Čistí základní čakru a solar plexus. Vytahuje na povrch pravdu a učí, jak jí porozumět. Zahání depresi, zlepšuje duševní i rozumové schopnosti, učí uvědomění si vlastní ceny a vnáší světlo do našeho života. Pomáhá při migrénách.

Amazonit - harmonizuje srdeční čakru a čakru hrdla, používá se k posílení komunikace na všech úrovních. Vyrovnává mužskou a ženskou energie, stejně jako mnohé aspekty osobnosti, zejména probouzí soucit k ostatním, pomáhá vnímat obě strany problému a přijmout odlišné úhly pohledu.Je velmi silným talismanem prosperity. T

Je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru.

 

---------------------------------------------------------------------

!!! VYBRALI  JSTE  ŠPERKY  JAKO DÁREK ? JE MOŽNÉ DOKOUPIT  DÁRKOVOU  KRABIČKU  Z  MÉ  NABÍDKY ZDE !!!!

----------------------------------------------------------------------

Menu
--