Domů Zboží Od Drž. Dostaneš kůži.

Náramky dobročinné

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Drž. Dostaneš kůži.

Katalogové č.: 10458705
Zobrazení: 22x
Vloženo: 1.4.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci, již nepřijímáme objednávky na zakázku. Odesíláme pouze hotové produkty. Děkuji za pochopení.

Ráda bych zde nabídla k prodeji tyto náramky, které jsem vyrobila za účelem získat peníze na podporu maminky a jejích tří dětí, které náhle přišly o tatínka a manžela kvůli těžké nemoci. 

Maminka je skvělá žena s dobrým srdcem a ne vlastní vinou se dostala do těžké životní situace. V tuto chvíli je každá koruna dobrá, i když vím, že žádné peníze nenahradí milovanou osobu. Přesto jsme se já a mé dobré přítelkyně rozhodly udělat sbírku, která by alespoň částečně pomohla pokrýt náklady na pohřeb a rodině vyrovnat se se ztrátou živitele.

Všechny jsme maminky s malými dětmi a naše finanční možnosti pomoci jsou omezené. Proto jsem se rozhodla vyrobit tyto náramky, z jejichž prodeje půjde celá částka (po odečtení poštovného a provize fleru ve výši 11% - z každého náramku tak rodina dostane 130,- Kč) na pomoc této skvělé ženě a dětem. 

Náramek je vyroben z třísločiněné hovězí usně o síle 2,5-3mm. Šířka náramků je 1cm. Na náramcích jsou vypálena slova: Láska, Život, Naděje a nebo Osud. Zapínání je tvořeno sedlářským knoflíkem s nastavitelnou polohou od 17cm do 21cm a padne tak ruce o obvodu 16,5 - 20,5cm. 

Na přání ráda vyrobím náramek s jiným textem, nebo v jiné barvě. 

Poštovné u tohoto náramku je 54,- Kč (českou poštou bez dobírky), výši poštovného u objednávky upravím manuálně před potvrzením.

Menu
--