Domů Zboží Od U Přasličky

Náramek z minerálů ///rodonit,rodochrozit,magnezit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Přasličky

Katalogové č.: 12307430
Zobrazení: 22x
Vloženo: 10.3.2021
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: AKCE - Balíkovna na výdejní místo po celý říjen za 39,-!! (Upozorňuji, že se vztahuje pouze s dodáním na výdejní místo, nikoliv na adresu.)
Náramek z minerálů navlékaný na pružence. Délka náramku je cca 17 cm.

Z minerálů jsou použity přírodní rodonit, přírodní rodochrozit (růžové dobarvované kuličky) a přírodní magnezit. Doplněno přívěskem z nerez oceli ve tvaru srdce.

Průměr minerálních korálků je 6 mm.

Rodonit

  • přináší lásku, citovou rovnováhu. Odstraňuje strach, fobie a paniku. Tomu, kdo jej nosí, vypomáhá osamostatnit se a zbavit se závislosti na jiných osobách. Pomáhá také překonat stresové situace.

Rodochrozit

  • patří elementu ohně, planetě Mars. Při zvýšené fyzické aktivitě propůjčuje mimořádnou energii. Uklidňuje emoce, tělo a zbavuje stresu. Přináší lásku a soucit. Čistí solar plexus a základní čakru. Zlepšuje rozumové i duševní schopnosti, zahání depresi, vnáší světlo do našeho života a učí uvědomění si vlastní ceny.

Howlit bílý/Magnezit

  • dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací jsou ve skutečnosti bez potřeby je měnit. Přináší hluboký klid pro uvolnění a meditaci. Pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity či myšlenky, uklidňuje city a činní nás odolnějšími vůči stresu. Pomáhá překonat podrážděnost, nervozitu a netoleranci.

Veškeré údaje o účincích minerálů jsou jen a pouze informativního charakteru. V žádném případě nepoužívejte jejich popisované vlastnosti jako náhradu běžné léčby, jež je předepsána lékařem!!

Vlivem nastavení Vašeho monitoru se mohou barvy lehce lišit od skutečnosti, berte to, prosím, v potaz :-)

Menu
--