Domů Zboží Od veru.

Náramek z minerálů ametyst, křišťál a růženín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od veru.

Katalogové č.: 9831088
Zobrazení: 74x
Vloženo: 29.8.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Při výběru náramku věřte vlastní intuici. Jednotlivé kameny působí na všechny z nás bez rozdílu. Uvedená znamení jsou pomůcka, například pokud vybíráte dárek, nikoliv nutnost, že si musíte vybrat zrovna ten nebo ten náramek.

Náramek Čistá láska z minerálů ametyst, jadeit sněžný, pukaný křišťál a růženín. Přívěsek óm. Velikost minerálů je 6 mm. 

Fialové, purpurové a levandulové drahokamy jsou považovány za exotické kameny. Fialová je symbolem pro magii, tajuplné záhadné světy. Navozují klid a mír, dodávají energii, pomáhají zdolávat životní překážky a navrací pohodu do života.

Růžové drahokamy symbolizují lásku a přirozenou krásu. Dodávajípocity sebeúcty a vlastního docenění.

Obvod 17 cm. Náramek je možné upravit podle Vaší velikosti. Do poznámky k objednávce napište pevný obvod Vašeho zápěstí. K Vaší velikosti přičítám 1 cm tak, aby byl náramek o něco volnější. 

Náramek zasílám očištěný a energeticky nabitý.
Nákupem přispíváte 20 Kč na opuštěné pejsky a kočičky.

  • Ametyst: čistota, stres, sny, léčení alkoholismu, láska, klid, ochrana, štěstí, odvaha
  • Jadeit: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, moudrost, léčení
  • Křišťál: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení
  • Růženín: láska, krása, uzdravování, trpělivost, životní energie 

AMETYST je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Znamení: Kozoroh, Vodnář, Ryby, Beran, Blíženci, Panna, Váhy, Štír, 

KŘIŠŤÁL Kámen hojnosti, křišťálově čiré barvy, se využívá k jasnému myšlení, dennímu snění a utváření myšlenek. Zajišťuje rovnováhu a harmonii ve všech oblastech vašeho života a zdraví.  Dávejte pozor, na to co si přejete, protože když budete nosit tento kámen u sebe, zesílí se energie, abyste dostali to, co opravdu chcete. Je přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.

Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Léčivé účinky: vhodný na všechny zdravotní problémy,
včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh, Lev, Vodnář, Blíženci, Rak, Štír

RŮŽENÍN Tento kámen je pro lásku ten nejlepší a nejvhodnější. Otevírá srdce a dokáže vám ukázat sílu emocí, podporuje a hormonizuje vztahy, rozptyluje emoční nestabilitu. Jedná se o velmi uklidňující kámen. Dokáže vám pomoct zahojit staré rány z předešlých špatných vztahů a přivolat do života novou lásku.

Růženín je symbolem lásky a krásy. Učí lásce k sobě samému a v partnerském vztahu podněcuje bezpodmínečnou a oddanou lásku. Dodává vnitřní klid a prohlubuje přátelství. Podporuje trpělivost a vnitřní vyrovnanost. Nesmělým pomáhá projevit skrývané city a pocity. Svými vibracemi přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.

Křivdy utrpěné v minulosti usnadňuje zacelit a pomáhá na ně zapomenout. Dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres, strach, zlost a nepříjemný dlouhotrvající pocit viny. Napomáhá změně myšlení a přijímání přicházejících změn. Podporuje flexibilitu.

Léčivé účinky: pozitivní účinek na ledviny a játra, léčí plíce, genitální problémy a močové ústrojí, podporuje činnost nervového systému, má výborný vliv na poruchy mužské plodnosti, odvádí z těla škodlivé látky a odvodňuje organismus, posiluje srdeční činnost, uzdravuje od dlouhodobých nemocí, odbourává psychosomatické problémy, pomáhá při střevních potížích, hojí popáleniny a puchýře, léčí akné a vyhlazuje pleť.

Znamení zvěrokruhu: Beran, Býk, Váhy, Rak, Blíženci
Planeta - Venuše
čarka - srdce

ÓM reprezentuje vytvoření všeho jako jedné součásti celku. Znaky této slabiky znázorňují třemi křivkami tři světy: tělesný, duchovní a svět nevědomí. Tečka znázorňuje nejvyšší vědomí, které tyto tři světy spojuje a ovládá.

Pomocí této mantry máme pochopit pojetí, bezúhonnost celého života. Vede nás k většímu uvědomění, ukazuje lepší cesty na výběr, šťastnější život.

Óm čistí, stabilizuje a těsní auru. Přeměňuje na světlo, očišťuje a chrání. Je symbolem absolutna, sjednocení všech moudrostí.

Menu
--