Domů Zboží Od Probuď se

Náramek z korálu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 5144655
Zobrazení: 60x
Vloženo: 16.5.2014
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Červený korál: symbolizuje současně pevnost i proměnlivost, hloubku i povrchnost, ticho i bouři, pohyb i klid. Zvyšuje naši neústupnost a zároveň ukazuje, že je někdy lépe přizpůsobit se okolnostem. Posiluje smysl pro krásu a tvar i schopnost bránit se nepříznivým vlivům. Je schopen nastartovat náš vnitřní motor, ale i vypnout, když jedeme z kopce. Byl odjakživa považován za ochranný a léčivý kámen.  Chrání před nehodami, projevy násilí. Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti.  Přitahuje lásku a štěstí.  Napomáhá stydlivým lidem přistupovat k ostatním klidněji a otevřeněji a rozvíjet svůj společenský smysl.

Léčebné využití: posiluje srdce a krevní oběh, zmírňuje anémii, krvácivost, křečové žíly a kontrakce krevních cév. Aktivizací štítné žlázy posiluje proces látkové výměny, pomáhá při dušnosti, při stažených průduškách a křečovitém kašli. Povzbuzuje tvorbu červených i bílých krvinek, zlepšuje schopnost imunitního systému, regeneruje pokožku a střeva. Posiluje meridiány a zásobuje je energií. Působí na páteř a oživuje míchu. Zlepšuje ochrannou a stabilizační funkci kostí a regeneraci tkání.  Ulevuje ženám při menstruačních křečích.

Do objednávky uveďte, o kterou variantu máte zájem! Zda A, B nebo C.

obvod / váha: A: 16cm / 9,6g ; B: 17cm / 11g ; C:18cm / 12g
velikost kamenů: cca 5-12mm
astrologické znamení: Býk, Rak, Váhy, Štír, Ryby
použití: ostraňuje poruchy trávení, veškeré bolesti trávicího ústrojí, oční potíže,k posílení energie a růstu zubů, nebo růstu obecně


free counters56

    Menu
    --