Domů Zboží Od sperkyakameny

Náramek z broušeného safíru QA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sperkyakameny

Katalogové č.: 9483456
Zobrazení: 348x
Vloženo: 15.4.2018
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 21.6. do 3.7.2024 mám dovolenou, nebudu na internetu a nebudu moci přijímat objednávky. Děkuji za pochopení.

Náramek z broušeného safíru QA
kuličky 4 až 5 mm, stříbro Ag 925/1000

Náramek z broušeného safíru vysoké kvality QA a lesku. Náramek je složen z fasetovaných kuliček velikosti cca 4 až 5 mm, stříbrného zapínání s karabinou a stříbrného prodlužovacího řetízku ukončeného kytičkou (vše stříbro Ag 925/1000). Délka náramku je cca 19,5 cm + prodlužovací řetízek 2,5 cm. Původ minerálu - Srí Lanka.

SAFÍR patřící dle barev pod pátou čakru hrdla, šestou čakru čela a sedmou čakru korunní, je modrou odrůdou korundu. Safír je nazývaný kamenem moudrosti a koncentrace. Je silným ochranným kamenem. Safíru byly odedávna připisovány mimořádné vlastnosti. Tmavomodrý, indigově modrý, safír byl součástí kultovních předmětů, korunovačních a církevních klenotů. Umožňuje soustředění, uklidňuje mysl, zbavuje ji nežádoucích myšlenek i duševního napětí. Vnáší klid a jistotu do mysli, čímž uvádí do souladu tělesnou, rozumovou a duchovní rovinu a současně udržuje rovnováhu uvnitř těla. Potlačuje deprese a podporuje soustředění. Pomáhá snižovat teploty, tiší bolesti, snižovat vysoký krevní tlak, čistí krev. Zmírňuje astma. Pomáhá zamezit závratím, nevolnosti a nadměrnému pocení. Úlevou je při extrémních bolestech hlavy, uší a dásní. Pomáhá při nespavosti.

Náramek Vám doporučuji kombinovat se stříbrnými náušnicemi.

Náramek Vám bude zaslán v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden kus tohoto náramku.

Menu
--