Domů Zboží Od Venus Art

Náhrdelník s minerály "Olivín,Prehnit,.." GINKGO

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Venus Art

Katalogové č.: 6265768
Zobrazení: 38x
Vloženo: 25.4.2015
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: POZOR!! obchod dočasně na několik měsíců uzavřen z důvodu nemoci, děkuji za pochopení.

Náhrdelník pro zdraví, klid, štěstí a pohodu.

Zavírání na karabinku.

Délka náhrdelníku včetně uzavírání je 47 cm./na vyžádání je možné přidat prodlužující řetízek/

Je zhotoven z čirého rokajlu, kuliček HEMATITU průměr 4 mm, opracovaných kamínků: KŘIŠŤÁL, JADEIT, PREHNIT, OLIVÍN a dominantního přívěsku lístku Ginkgo Biloba /24x23mm/.

Hematit - je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.

Křišťál - je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek.

Zelený jadeit - uklidňuje nervový systém, harmonizuje nefungující vztahy, pomáhá realizovat touhy a vášně, má nejblíže k centru srdce.

Prehnit- je kamenem nepodmíněné lásky. Přináší klid a ochranu. Harmonizuje celé okolní prostředí svého nositele. Pomůže proměnit váš domov doslova ve svatyni zdraví. Revitalizuje a obnovuje okolní prostředí. Přináší poznání, jak se dostat do souladu s přírodou a přírodními energiemi. Potlačuje noční můry, fobie a utkvělé obavy. Vhodný kámen pro léčitele a feng-šuej. Stimuluje, zvyšuje zájem a vnímání.

Olivín - přitahuje peníze, lásku a štěstí, používá se jako ochranný amulet. Tiší vztek a nervozitu, podporuje klidný spánek, odráží negativitu zpět k majiteli. Čistí srdeční čakru a solar plexus, odstraňuje staré pocity viny a lpění na minulosti. Podporuje rychlý duchovní růst. Pomáhá při odpuštění, potlačuje žárlivost a lítost. Pomáhá přijmout odpovědnost za vlastní život. Zamezuje letargii. Léčí problematické vztahy.

---------------------------------------------------------------------------------------

!!! VYBRALI  JSTE  ŠPERKY  JAKO DÁREK ? JE MOŽNÉ DOKOUPIT  DÁRKOVOU  KRABIČKU  ZDE !!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Každá se chceme odlišovat od druhých a proto co kousek, to originál:-)

Menu
--