Domů Zboží Od Veronika Indy

Náhrdelník s ametystem, labradoritem a růženínem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce70 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Veronika Indy

Katalogové č.: 10071983
Zobrazení: 79x
Vloženo: 15.11.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

ametyst  6 x 2,5 cm

labradorite 3 x 3 cm

růženín 2,5 x 2,5 cm

přívěšek 12 x 4 cm

kolem krku nastavitelné  36 až 102 cm

kamenné a postříbřené korálky

Ametyst/Amethyste

Vlastnosti: Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametystgeopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích. Ametyst má silnou léčivou a očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Tradičně se nosil jako prostředek zabraňující opilosti.Podporuje střízlivost. Překonává závislosti

a bloky všeho druhu. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

Labradorit/Labradorite

Vlastnosti: Duhový labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Labradorit odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Vytváří bariéry proti výronům negativní energie během léčby. Jedná se o krystal, který vás dokáže zavést do jiných světů nebo životů. Labradorit je kámen ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mystérií.

Křemen: Růženín

Vlastnosti: Růženín je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohu vztahů ve svém bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy tak účinně, že budete často potřebovat ametyst, aby se jeho účinek poněkud zmírnil. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

Menu
--