Domů Zboží Od Tayen jewelry

Náhrdelník Příroda - Labradorit a přívěsek lístky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Tayen jewelry

Katalogové č.: 14522395
Zobrazení: 102x
Vloženo: 16.2.2024
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný elegantní náhrdelník z broušeného Labradoritu s originálním přívěskem vyrobeným dle osobního návrhu se symbolem VĚTVIČKY S LÍSTKY - symbolizuje přírodu, rostliny, harmonii a život jako takový - jeho cyklus a proměny.

Náhrdelník je tvořen broušenými korálky navlečenými na nylonové lanko a je ukončen karabinkou a prodlužovacím řetízkem dlouhým 5 cm, takže si můžete regulovat jeho délku.

Průměr korálků: 4 mm (Labradorit broušený)

Komponenty: přívěsek - z chirurgické oceli pokoven vrstvou 18K zlata (motiv vyroben dle mého osobního návrhu, průměr přívěsku 10 mm, barva zlatá), ostatní - chirurgická ocel

Náhrdelník ode mne obdržíte v dárkové krabičče s ražbou značky Tayen. Součástí krabičky jsou také karty s popisem k použitým kamenům a také letáček s informací, jak o kameny správně pečovat.

Minerální kameny jsou přírodní materiál, každý korálek je tedy originál a může se lišit zabarvením a kresbou. Barevnost na fotografii se mírně může lišit od skutečnosti. Na určitém světle odráží korálky jiný barevný odstín a tím jsou kameny tak jedinečné a kouzelné.

Všechny minerály, které používám, jsou přírodního původu. Aby Vám šperky z minerálních kamenů vydržely krásné co nejdelší dobu, je nutné o ně správně pečovat (viz. letáček k náramku).

Menu
--